Други Мъници

Други Мъници

Раздел за всякакви други дребни животинки в Miau.bg
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижа за чинчилатаГрижа за чинчилата
13 Май
Чинчилите са прекрасни, любознателни и енергични същества. Нека се запознаем с нуждите им, за да запазят жизнерадостния си характер и във вашия дом.
ЧинчилаЧинчила
26 Април
Чинчилата, която доскоро се смяташе за твърде екзотична животинка, за да може да бъде домашен любимец, става все по-популярна в много семейства. Чинчилата не изисква прекалено много грижи. Чинчилата е склонна към затлъстяване.
Как да храним чинчилатаКак да храним чинчилата
22 Април
Как да храним чинчила? Какво обичат да ядат чинчилите? Кои са най-подходящите храни за чинчили?
Отглеждане на Чинчила вкъщиОтглеждане на Чинчила вкъщи
20 Април
2
Пребиваването на чинчила в апартамент може да се осъществи без проблем, ако преди да поканите животното у дома, си набавите всички артикули, от които то ще има нужда.
Кои са любимите зеленчуци на домашните зайци?Кои са любимите зеленчуци на домашните зайци?
28 Февр.
Домашните зайци – едни малки, пухкави топки щастие, които носят радост на своите собственици. Кои са любимите зеленчуци на зайците? Кои са любимите храни на зайците?
Грижи за очите на чинчилатаГрижи за очите на чинчилата
13 Февр.
Чинчилата е много мило и сладко животно, което се нуждае от вашите отлични грижи, за да се чувства добре и да е здраво. Какви болести засягат очите на чинчилата? Как да се грижим за очите на чинчилата?
С какви животни могат да живеят чинчилите?С какви животни могат да живеят чинчилите?
04 Февр.
Можете ли да отглеждате сладките, малки чинчили с други домашни любимци? Отговорът е: и да, и не. Всъщност е възможно чинчилите да съжителстват с други животни.
Преди да си вземем чинчила: какво трябва да знаем?Преди да си вземем чинчила: какво трябва да знаем?
29 Януари
Ако сте се замислили за това да си вземете чинчила, то следва обезателно да сте запознати с някои особености на отглеждането на тези животинки. Преди да си вземем чинчила: какво трябва да знаем?
От какво умират чинчилите?От какво умират чинчилите?
27 Януари
Чинчилите са едни от най-популярните домашни любимци след котките и кучетата. Те са безумно сладки и мили, като именно затова бързо се превръщат в любимци на стопаните си. От какво умират чинчилите?
Грижи за бременна чинчилаГрижи за бременна чинчила
22 Януари
Чинчилата става все по-полулярен избор за домашен любимец. Често те се отглеждат и за разплод. Грижи за бременна чинчила: