Хамстери

Хамстери

Хамстери , особености, хранене и отглеждане. Съвети при гледането на хамстер . Всичко за хамстерите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижа за хамстераГрижа за хамстера
21 Април
Хамстерите са страхотни домашни любимци. Обичат в еднакви количества както самотата, така и ласките, като особено активни са през нощта.
Съвети при отглеждането на хамстерСъвети при отглеждането на хамстер
09 Април
Хамстерите са мили пухкави животинчето, които бързо могат да спечелят любовта ви. Как да се грижим за хамстерите? Как се гледат хамстери? Съвети при отглеждане на хамстери.
ХамстерХамстер
08 Април
1
Хамстерът е един от най-популярните домашни любимци. Малкият му размер и симпатичната муцунка го правят един от най-предпочитаните приятели на четири лапи за хората, които нямат достатъчно място в жилището си, или са алергични към котки или кучета.
Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето?Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето?
13 Март
Какъв гризач да изберем за домашен любимец на детето? Ето няколко подходящи за децата гризачи, които са перфектни за първи домашен любимец.
Как да накарам родителите ми да ми вземат хамстерКак да накарам родителите ми да ми вземат хамстер
26 Ноем.
Много искате да имате хамстер, но не знаете дали родителите ви ще се съгласят. Ето какво трябва да знаете, преди да помолите родителите ви да ви купят хамстер.
Заболявания при джербилитеЗаболявания при джербилите
26 Ноем.
Собствениците на джербили са едни от най-щастливите родители на гризачи в света.  Джербилите притежават уникални качества. Но и джербилите могат да се разболеят. От какво боледуват джербилите?
Как да отучим хамстер да хапе?Как да отучим хамстер да хапе?
01 Ноем.
Хамстерите са много мили и сладки животни, които доста хора си вземат за домашни любимци. Въпреки това без колебание могат да ви ухапят, особено ако са уплашени. Как да отучите хамстер да хапе?
Опадване на козината при хамстерите - причини и лечениеОпадване на козината при хамстерите - причини и лечение
29 Окт.
Стопаните на хамстери е важно да знаят как да се грижат правилно за любимците си, за да са здрави и да нямат проблеми. Опадване на козината при хамстерите - причини и лечение.
Чести заболявания при мини хамстеритеЧести заболявания при мини хамстерите
26 Окт.
Както всяко едно животно, така и мини хамстерите могат да се разболеят и да се наложи да се обърнете за квалифицирана помощ към специалист. Причините за здравословните проблеми при мини хамстерите са много.
Най-важните грижи за мини хамстерНай-важните грижи за мини хамстер
15 Окт.
Съществуват различни породи хамстери, като едни от тях са мини животинките. Какви са най-важните грижи за мини хамстер?