Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Уест Хайленд Уайт Териер - Западнохайландски Бял ТериерУест Хайленд Уайт Териер - Западнохайландски Бял ТериерУест хайленд уайт териер или Западнохайландски бял териер е куче, което прилича на детска играчка, но всъщност е склонно към проявяване на агресия. Уест хайленд уайт териерът преди векове е бил използван за лов на лисици.
Американски кокер-шпаньолАмерикански кокер-шпаньолАмериканският кокер-шпаньол е куче, което е дружелюбно и винаги кара стопанина си да е в добро настроение. Това е прекрасен компаньон и добър приятел, винаги готов за общуване и игра.
ПинчерПинчер
11 Март
3
Нина Норд
Пинчерът е предпочитана порода куче за домашен любимец, тъй като не заема много място. Пинчер е подходящ както за семейства с деца, така и хора, които живеят сами.
Американски булдогАмерикански булдогАмериканският булдог е красив и любвеобилен домашен любимец, който добре се разбира с деца. В същото време американският булдог е безстрашен пазач, който е склонен да нападне всеки, който представлява заплаха за стопанина му.
СамоедСамоедСамоедът е изключително ефектно и красиво куче, което произхожда от северните породи кучета и е много издръжливо. Самоедът е много игриво куче, което винаги е в добро настроение.
АкитаАкита
27 Февр.
1
Нина Норд
Акита е куче със спокоен характер, което го прави един от предпочитаните домашни любимци. Стопаните на акита твърдят, че кучетата от тази порода помагат на човек да се чувства спокойно.
Американски Стафордширски ТериерАмерикански Стафордширски Териер
26 Февр.
Нина Норд
Американският стафордширски териер е куче, което има силен инстинкт да защитава своя стопанин и семейството му.
Немска ОвчаркаНемска Овчарка
26 Февр.
Нина Норд
Няма да е пресилено, ако се каже, че немската овчарка е най-популярният домашен любимец. Тази порода вече над един век е най-знаковата сред всички породи кучета.
БигълБигъл
25 Февр.
1
Нина Норд
Бигълът е добродушно куче, което се разбира прекрасно с деца и е подходящ дори за неопитни стопани. Бигълът е известен с това, че почти няма характерния за куче аромат.
Голдън РетривърГолдън Ретривър
20 Февр.
Нина Норд
Голдън ретривърът е класическо семейно куче, подходящо за компаньон на съвсем малки деца. Голдън ретривърът е верен приятел, а когато се наложи и защитник на семейството, с което живее. Голдън ретривърът е добродушно куче, което обаче не е подходящо за ох