Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
ПулиПули
26 Август
Нина 2
Пули е унгарска порода куче, което на външен вид много прилича на Унгарската Овчарка, известна и като Комондор. Разликата между двете породи е най-вече в размера, тъй като Пули е много по-малка от Унгарската Овчарка.
Неаполитански МастифНеаполитански Мастиф
24 Август
Нина 2
Неаполитански Мастиф е древна порода кучета, които са прочути със своята смелост и с легендарния факт, че са се били на гладиаторските арени. Неаполитански Мастиф е много добър пазач и е подходящ за хора, които имат опит с породата.
РотвайлерРотвайлер
19 Август
Нина 2
Ротвайлер е смел защитник, за когото най-важно е да чувства, че закриля стопанина си и семейството му. Ротвайлер е перфектното куче за охрана, а заради вродената му интелигентност то се използва в полицията и на границата.
Руски Той ТериерРуски Той Териер
18 Август
2
Нина 2
Руски Той Териер e най-малкият териер в света. Руски Той Териер е весело и игриво кученце, което ще иска да бъде навсякъде с вас и ще предизвиква възхищение и усмивки у всички.
БриарБриар
17 Август
Нина 2
Бриар е френска дългокосместа овчарка, която е селекционирана като служебно куче. Бриар е винаги в добро настроение и е подходящо за хора, които искат весел и верен приятел, готов винаги за игри и малко щуротии.
Корги КардиганКорги Кардиган
16 Август
Нина 2
Породата Корги е една от най-популярните в света. Това са умни кучета, които винаги са в добро настроение. Корги е представлявана от две разновидности, които се смятат за отделни породи – това са Корги Кардиган и Корги Пембрук.
ВаймаранерВаймаранер
15 Август
Нина 2
Ваймаранер е изключително красиво куче, което се е прочуло не само с ловните си качества, но и с добрия си характер и силния си интелект. Това е куче, подходящо за активни хора, защото има нужда от изразходване на енергията си.
Черен Руски ТериерЧерен Руски Териер
14 Август
Нина 2
Черният Руски териер е служебно куче, което е селекционирано специално за пазач. Това е смело и наблюдателно куче, което е подходящо за опитни стопани.
Корги ПембрукКорги Пембрук
13 Август
Нина 2
Корги Пембрук е прочуто с добрия си характер, а веселата му муцунка винаги подобрява настроението на всички, които го видят.
Унгарска овчаркаУнгарска овчарка
09 Август
Нина 2
Унгарската овчарка, известна още като Комондор, е атрактивно куче, което привлича вниманието на ценителите. Унгарската овчарка е доста рядка порода и малко хора по света могат да се похвалят, че са стопани на Комондор.