Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
ШнауцерШнауцер
20 Юли
Нина 2
Шнауцерът е красиво куче със спокоен темперамент, на което можете да разчитате както на верен приятел, така и на сериозен охранител. Съществуват няколко вида Шнауцери, но всички са весели и игриви.
Японски ШпицЯпонски Шпиц
19 Юли
1
Нина 2
Японският шпиц е умно и красиво куче, което предизвиква възхищение с бялата си пухкава козина и гордата си походка. Японският шпиц е много смело и предано животно, което винаги е готово да играе със стопанина си.
Кавказка ОвчаркаКавказка Овчарка
16 Юли
Нина 2
Кавказката овчарка е едро куче, което се използва от векове не само като помощник на овчарите, но и като верен пазач. Кавказката овчарка е куче, което не е подходящо за хора, които не са опитни в отглеждането на породата.
БултериерБултериер
16 Юли
Нина 2
Бултериерът е куче, което привлича вниманието с външния си вид и е прочуто с това, че е създадено, за да побеждава в кучешки боеве. Бултериерът е перфектен домашен любимец, въпреки предразсъдъците за него.
ПапийонПапийон
16 Юли
Нина 2
Папийонът е красиво декоративно куче, което дължи името си на ушите си, които приличат на пеперуда. На френски името на това красиво насекомо е дало името на породата сладки любимци, които винаги са в добро настроение.
Японски ХинЯпонски Хин
13 Юли
1
Нина 2
Японският Хин е малко куче, което е подходящо за отглеждане в апартамент и поради тази причина е много популярно сред жителите на големите градове. Японският Хин е много рядка порода и често го бъркат с Пекинез.
Българско Овчарско КучеБългарско Овчарско Куче
10 Юли
Нина 2
Българско Овчарско куче е известно в цял свят със своите работни качества и с внушителния си външен вид. Българското Овчарско куче се нарича също така и Каракачанска овчарка.
БобтейлБобтейл
05 Юли
Нина 2
Бобтейл е ефектно куче, което привлича вниманието отдалече. Огромната му козина, заради която прилича на гигантска плюшена играчка, му е спечелила почитатели в много страни по света.
БасенджиБасенджи
04 Юли
2
Нина 2
Басенджи е куче с екзотичен външен вид, което няма как да остане незабелязано. То е било сред породите, любими на египетските фараони, и от древни времена е използвано за помощник на африканските ловци.
Австралийски ТериерАвстралийски Териер
13 Юни
Нина 2
Австралийският териер е красиво и весело куче, което ще ви радва винаги с присъствието си и с доброто си настроение. Австралийският териер не понася кучета и други животни и винаги е готов за битка. Австралийският териер много лае