Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Дог БордоДог БордоДог Бордо, известен в миналото като френски мастиф, е масивно куче с необикновено телосложение. Дог Бордо е много мускулесто и с огромна глава. Дог Бордо е с муцуна, която изглежда недоволна и сърдита, но всъщност това е дружелюбно куче
Бишон ФризеБишон ФризеБишон фризе е куче, което винаги ще ви кара да сте в добро настроение. С визията си на играчка и веселия си характер то е подходящо за хора, които имат нужда от игрив компаньон.
Кавалер Кинг Чарлз ШпаньолКавалер Кинг Чарлз ШпаньолКавалер Кинг Чарлз шпаньол е много красиво малко куче, което е предпочитано от любителите на аристократичните породи. Кавалер Кинг Чарлз шпаньол е перфектен компаньон и е подходящ и за малко жилище.
ПекинезПекинезПекинезът е куче, което е било любимо на китайските императори. Пекинезът може да живее в малко жилище. Пекинезът няма особено големи недостатъци освен падането на козината.
Керн ТериерКерн ТериерКерн териерът е една от породите кучета, с които шотландците се гордеят. Тези сладки животни са подходящи за хора, които имат нужда от активно, весело и умно куче.
Чау ЧауЧау ЧауЧау чау са ефектни кучета, които с екзотичния си външен вид винаги привличат вниманието. Чау чау са горди независими животни, които се превръщат в приятели за цял живот.
ДоберманДоберман
27 Април
Нина Норд
Доберманът е красиво куче, което е перфектен пазач, но в същото време е много социално животно. В последните години много стопани не купират ушите и опашката на доберманите си, което изцяло променя вида на породата.
Тибетски МастифТибетски Мастиф
23 Април
Нина Норд
Тибетският мастиф е гордо и красиво куче и се смята от векове за един от символите на Тибет. Тибетският мастиф е една от най-скъпите породи кучета в света.
Шар ПейШар Пей
20 Април
Нина Норд
Шар пеят е една от най-разпознаваемите породи кучета. Трудно можете да объркате шар пея с друго куче заради множеството гънки, които покриват тялото му, особено в ранна възраст.
Ирландски ВълкодавИрландски Вълкодав
20 Април
1
Нина Норд
Ирландският вълкодав е страховито на вид куче, което обаче е силно привързано към членовете на семейството, с което живее, и е добър приятел на малките деца.