Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
ШелтиШелти
07 Окт.
Нина 2
Шелти е перфектното семейно куче - то е добро и е подходящо за семейства със съвсем малки деца. Шелти много прилича външно на Коли, но е подходяща за хора, за чиито жилища Коли е прекалено голямо куче. Любопитни факти за Шелти
Бордър КолиБордър Коли
06 Окт.
2
Нина 2
Бордър Коли е умно и красиво куче, което е енергично и игриво и в същото време много дружелюбно. Бордър Коли е порода кучета, подходяща за семейства с деца. Бордър Коли постоянно иска да тича и да играе и трудно може да стои на едно място.
ШиперкеШиперке
05 Окт.
Нина 2
Шиперке е дребно по размер куче, което е перфектен компаньон за жителите на града, които имат нужда от пазач. Въпреки малките си размери Шиперке се справя много добре със задачата на охранител. Шиперке е верен приятел и чудесен домашен любимец.
АлабайАлабай
30 Септ.
Нина 2
Алабай е куче, което е готово да защитава стопанина си с цената на живота си. Алабай е верен пазач и перфектен приятел на четири лапи. Алабай е много умно куче.
ЛеонбергерЛеонбергер
28 Септ.
Нина 2
Леонбергер е голямо и красиво куче, което се отнася към категорията служебни кучета. Леонбергер е едро куче, мъжките представители на породата достигат до 80 сантиметра височина. Леонбергер много лесно се поддава на обучение.
БлъдхаундБлъдхаунд
27 Септ.
Нина 2
Блъдхаунд е изключително дружелюбно куче, което е подходящо за семейства с малки деца. Блъдхаунд е любвеобилен и нежен домашен любимец, който винаги е готов да се съобрази с настроението на стопанина си. Блъдхаунд лесно се сприятелява с всички
Пиренейско Планинско КучеПиренейско Планинско Куче
26 Септ.
Нина 2
Пиренейско Планинско куче, известно още и като Пиренейски Вълкодав и Пиренейска Вълча Хрътка, е куче с величествена визия и изключително висок интелект. Снежнобялото Пиренейско Планинско куче е популярно в цял свят заради аристократизма си
Българско ГончеБългарско Гонче
19 Септ.
Нина 2
Българското Гонче е изключително интелигентно ловджийско куче, което може да се превърне в перфектен домашен любимец. Поради дружелюбния си характер Българското Гонче е популярно сред жителите на големите градове.
Италиански ГрейхаундИталиански Грейхаунд
14 Септ.
Нина 2
Италиански Грейхаунд, известен още като Италианска Мини Хрътка или Пиколо Левриеро, е изключително красиво и изящно куче. Италианският Грейхаунд е известен още и с наименованието Левретка. Италианският Грейхаунд е куче, което изисква доста грижи.
Ирландски ТериерИрландски Териер
12 Септ.
Нина 2
Ирландски Териер е смело и много интелигентно куче. Ирландски Териер е много умно куче, но може да прояви известен инат по време на обучението. Ирландският Териер е много здрава порода.