Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Кавказка ОвчаркаКавказка Овчарка
16 Юли
Нина 2
Кавказката овчарка е едро куче, което се използва от векове не само като помощник на овчарите, но и като верен пазач. Кавказката овчарка е куче, което не е подходящо за хора, които не са опитни в отглеждането на породата.
ПапийонПапийон
16 Юли
Нина 2
Папийонът е красиво декоративно куче, което дължи името си на ушите си, които приличат на пеперуда. На френски името на това красиво насекомо е дало името на породата сладки любимци, които винаги са в добро настроение.
Японски ХинЯпонски Хин
13 Юли
1
Нина 2
Японският Хин е малко куче, което е подходящо за отглеждане в апартамент и поради тази причина е много популярно сред жителите на големите градове. Японският Хин е много рядка порода и често го бъркат с Пекинез.
Българско Овчарско КучеБългарско Овчарско Куче
10 Юли
Нина 2
Българско Овчарско куче е известно в цял свят със своите работни качества и с внушителния си външен вид. Българското Овчарско куче се нарича също така и Каракачанска овчарка.
БобтейлБобтейл
05 Юли
Нина 2
Бобтейл е ефектно куче, което привлича вниманието отдалече. Огромната му козина, заради която прилича на гигантска плюшена играчка, му е спечелила почитатели в много страни по света.
БасенджиБасенджи
04 Юли
2
Нина 2
Басенджи е куче с екзотичен външен вид, което няма как да остане незабелязано. То е било сред породите, любими на египетските фараони, и от древни времена е използвано за помощник на африканските ловци.
Австралийски ТериерАвстралийски Териер
13 Юни
Нина 2
Австралийският териер е красиво и весело куче, което ще ви радва винаги с присъствието си и с доброто си настроение. Австралийският териер не понася кучета и други животни и винаги е готов за битка. Австралийският териер много лае
Английски ДогАнглийски Дог
12 Юни
Нина 2
Английският дог е величествено куче, което излъчва аристократизъм и сигурност. Това е една от най-древните породи кучета. Английският дог е известен също така и като Английски мастиф.
Руска Хрътка БорзойРуска Хрътка БорзойРуската хрътка борзой е една от най-аристократичните породи кучета. Въпреки че са отглеждани първоначално като ловни кучета, Руските хрътки борзой бързо се превръщат в декоративни домашни любимци.
Дог БордоДог БордоДог Бордо, известен в миналото като френски мастиф, е масивно куче с необикновено телосложение. Дог Бордо е много мускулесто и с огромна глава. Дог Бордо е с муцуна, която изглежда недоволна и сърдита, но всъщност това е дружелюбно куче