Породи Кучета

Породи Кучета

Породите кучета с техните характеристики и особености. Отглеждане на различните породи кучета. Научи за твоята порода куче.
Българско Овчарско КучеБългарско Овчарско Куче
10 Юли
Нина 2
Българско Овчарско куче е известно в цял свят със своите работни качества и с внушителния си външен вид. Българското Овчарско куче се нарича също така и Каракачанска овчарка.
БобтейлБобтейл
05 Юли
Нина 2
Бобтейл е ефектно куче, което привлича вниманието отдалече. Огромната му козина, заради която прилича на гигантска плюшена играчка, му е спечелила почитатели в много страни по света.
БасенджиБасенджи
04 Юли
2
Нина 2
Басенджи е куче с екзотичен външен вид, което няма как да остане незабелязано. То е било сред породите, любими на египетските фараони, и от древни времена е използвано за помощник на африканските ловци.
Австралийски ТериерАвстралийски Териер
13 Юни
Нина 2
Австралийският териер е красиво и весело куче, което ще ви радва винаги с присъствието си и с доброто си настроение. Австралийският териер не понася кучета и други животни и винаги е готов за битка. Австралийският териер много лае
Английски ДогАнглийски Дог
12 Юни
Нина 2
Английският дог е величествено куче, което излъчва аристократизъм и сигурност. Това е една от най-древните породи кучета. Английският дог е известен също така и като Английски мастиф.
Руска Хрътка БорзойРуска Хрътка БорзойРуската хрътка борзой е една от най-аристократичните породи кучета. Въпреки че са отглеждани първоначално като ловни кучета, Руските хрътки борзой бързо се превръщат в декоративни домашни любимци.
Дог БордоДог БордоДог Бордо, известен в миналото като френски мастиф, е масивно куче с необикновено телосложение. Дог Бордо е много мускулесто и с огромна глава. Дог Бордо е с муцуна, която изглежда недоволна и сърдита, но всъщност това е дружелюбно куче
Бишон ФризеБишон ФризеБишон фризе е куче, което винаги ще ви кара да сте в добро настроение. С визията си на играчка и веселия си характер то е подходящо за хора, които имат нужда от игрив компаньон.
Кавалер Кинг Чарлз ШпаньолКавалер Кинг Чарлз ШпаньолКавалер Кинг Чарлз шпаньол е много красиво малко куче, което е предпочитано от любителите на аристократичните породи. Кавалер Кинг Чарлз шпаньол е перфектен компаньон и е подходящ и за малко жилище.
ПекинезПекинезПекинезът е куче, което е било любимо на китайските императори. Пекинезът може да живее в малко жилище. Пекинезът няма особено големи недостатъци освен падането на козината.