Други птици

Други птици

Хранете, отглеждане, видове други птици . Екзотични птици . Любопитни факти за различните видове птици .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За щраусите от А до ЯЗа щраусите от А до ЯЩрауси са живели свободно и по нашите земи преди много години. С какво се хранят щраусите? Какъв е начинът на живот на щраусите?
Императорски пингвин - всичко за уникалната птицаИмператорски пингвин - всичко за уникалната птицаИмператорските пингвини са уникални птици. Те са сред най-грижовните родители. Какво трябва да знаем за Императорските пингвини.
Любопитни факти за африканския щраусЛюбопитни факти за африканския щраусАфриканските щрауси са невероятни и в много отношения уникални същества. Обитаващи само в доста горещи страни, те не приличат на останалите птици.
Най-едрите птици на планетатаНай-едрите птици на планетатаСмята се, че единствените останали наследници на динозаврите са птиците. И наистина, сред доста от тях може да се намери прилика с този изчезнал вид животни. Кои са най-едрите птици на планетата?
Ползи от отлеждане на щраусПолзи от отлеждане на щраусЩраусите са най-големият вид птици на земята. Какви са ползите от отглеждането на щраус? Защо много хора избират щрауса за домашен любимец?
Голям синигер - какво не знаем за красивата птица?Голям синигер - какво не знаем за красивата птица?Добре познатият на всички, голям синигер може да бъде открит в градска среда. С какво се храни големият синигер? Какво още трябва да знаем за големият синигер.
Голям пъстър кълвачГолям пъстър кълвачЕдин от най-разпространените кълвачи в Европа и Азия, големият пъстър кълвач е и един от най-редките видове в семейството Picidae. Какво трябва да знаем за поведението и разпространението на големия пъстър кълвач.
Къде можем да видим фламинго?Къде можем да видим фламинго?Представата за екзотика и красота в птичия свят обикновено се свързва с фламингото. Отговорът на въпроса къде живее фламингото обаче може да бъде различен. Вижте къде можете да видите розово фламинго.
Най-красивите птициНай-красивите птициМайката природа е най-великият творец, който не спира да ни изумява със своята красота. Вижте най-красивите птици на планетата, които ще ви изумят с великолепието си.
Всичко за чайкитеВсичко за чайкитеПредставата ни за море винаги се свързва с чайките и техния невъобразим хор, който пречи да почиващите да спят. Почти няма човек, оставил храната си без надзор, да не е бил лишен от нея от някоя наблюдателна чайка.