Miau.bg»Статии»Птици
Птици

Птици

Раздел за птици , тяхното оглеждане и хранене. Папагали, амадини, канарчета и други птици . Всико за птиците на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се гледа папагал розела?Как се гледа папагал розела?
17 Април
Розелите са красиви малки папагали. Как да се грижим за папагал розела? Отглеждане на папагал розела? Как се гледа розела?
Слънчева аратинга - съвети за хранене на папагалаСлънчева аратинга - съвети за хранене на папагала
16 Април
Слънчевата аратинга е един от най-популярните папагали, отглеждани като домашни любимци. С какво да храним слънчевата аратинга?
Кои видове папагали могат да живеят заедно?Кои видове папагали могат да живеят заедно?
16 Април
Съвместимостта на папагалите зависи не толкова от породата, а от много променливи, в зависимост от индивидуалните характеристики на птицата. Кои папагали могат да живеят заедно?
Кои породи папагали хапятКои породи папагали хапят
15 Април
е всички папагали са толкова добри и сладки като добре възпитаните корели. Някои папагали хапят. Кои породи папагали хапят?
Агресия на папагалите - как да я прекратим?Агресия на папагалите - как да я прекратим?
12 Април
Най-честите причини за агресия при папагалите са страх или предишни травматични преживявания. Как да се справим с агресията при папагалите?
Хранене на папагал розелаХранене на папагал розела
11 Април
Розелите са едни от най-атрактивните представители от семейството на папагалите. Съвети при хранене на папагал розела. С какво да храним папагал розела?
БекасБекас
03 Април
Бекасът е изключително интересна водолюбива птица, свързана с неочаквани названия. Какво трябва да знаем за бекасите?
Най-социалните видове папагалиНай-социалните видове папагали
20 Март
Представяме ви някои от най-социалните видове папагали, които са известни със своята способност да създават силни връзки както със своите събратя, така и с хората. Кои са най-социалните папагали?
Защо папагалът спря да говориЗащо папагалът спря да говори
12 Март
Папагалите, които говорят, са уникални домашни любимци. Понякога един папагал може да се научи да говори и след това да спре. Защо папагалът спря да говори?
Планинска СтърчиопашкаПланинска Стърчиопашка
13 Февр.
Планинската стърчиопашка (лат. Motacilla cinerea) е малка птица от семейство стърчиопашки. Видът планинска стърчиопашка е разпространен в цяла Евразия, среща се и в България.