miau.bg»Статии»Птици»Папагали
Папагали

Папагали

Породи, болести, здраве и съвети за папагали . Отглеждане и хранене на папагали. Всичко за папалите на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заболявания при папагал корелаЗаболявания при папагал корелаПапагалите корела са невероятно красиви и забавни домашни любимци, но отглеждането им не е лесно заради множеството заболявания, които ги съпътстват. Заболявания при папагал корела.
Хранене на малки папагали ЖакоХранене на малки папагали ЖакоХранене на малки папагали Жако. С какво да храним бебетата Жако? Колко често се хранят малките папагалчета Жако?
Хранителни добавки за папагалиХранителни добавки за папагалиХранителните добавки за папагали се предлагат под формата на гранули, които съдържат ценни естествени съставки, подкрепящи имунната система на птиците.
Съвети при хранене на папагал ЛориСъвети при хранене на папагал ЛориЛорикетата е чудесна пъстроцветна и бъбрива птица, чудесен вариант за домашен любимец. Съвети при хранене на папагал Лори.
Съвети при размножаване на папагалчета неразделкиСъвети при размножаване на папагалчета неразделкиВъзпроизвеждането на неразделките изглежда лесно на пръв поглед. Тези птички са много привързани, социални са и създават двойка, заради което ги наричат също и любовни птички.
Поведение на папагал АлександърПоведение на папагал АлександърПапагалите Александър са няколко вида, като най-често за домашни любимци се избират малкият и големият Александър, които в естествена среда живеят в Азия и Африка. Поведение на папагал Александър.
С какво да храним папагалчета неразделки?С какво да храним папагалчета неразделки?Обикновено се приема, че неразделките са един от видовете в голямото семейство на папагалите. С какво да храним папагалчета неразделки?
Важни грижи при отглеждане на неразделкиВажни грижи при отглеждане на неразделкиНеразделките са изключително красиви и занимателни папагалови птици. Важни грижи при отглеждане на неразделки.
Съвети при размножаване на папагал араСъвети при размножаване на папагал араОтглеждането на папагал ара изисква внимателно отношение, загриженост и отговорност, но се постига лесно, ако стопанинът обича птицата си. Размножаването на папагал ара изисква внимание.
Характер и поведение на папагалчетата неразделкиХарактер и поведение на папагалчетата неразделкиДали названието е съвсем точно намерено, или все видът има и други характеристики, които не отговарят на представата? Какво е поведението на неразделките? Характер и поведение на папагалчетата нераздели.