Miau.bg»Статии»Птици»Папагали
Папагали

Папагали

Породи, болести, здраве и съвети за папагали . Отглеждане и хранене на папагали. Всичко за папалите на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ето защо да изберем птица като домашен любимецЕто защо да изберем птица като домашен любимец
23 Януари
Кои птици са подходящи за домашни любимци? Какви птици можем да си вземем за отглеждане у дома. Най-популярните за отглеждане птици може да видите в нашия списък.
Какво трябва да знаете, преди да си вземете папагалКакво трябва да знаете, преди да си вземете папагал
03 Януари
Ако харесвате идеята да имате папагал за домашен любимец, то е добре да проучите всичко за тези птици. Какво трябва да знаем за папагалите?
Грижи за женски папагал корелаГрижи за женски папагал корела
14 Дек.
Грижите за женския папагал корела са много важни. Женските папагали корела се различават от мъжките по поведение и нужди. Как се гледа женски папагал корела?
Най-лесните за гледане папагалиНай-лесните за гледане папагали
12 Дек.
Гледайки папагал вкъщи, се свързваме с природата и имаме достъп до нея дори и да живеем в града. Някои папагали обаче са по-сложни за гледане, а други са лесни. Кои са най-лесните за гледане папагали?
Подходящи видове папагали за начинаещиПодходящи видове папагали за начинаещи
28 Ноем.
И, докато е вярно, че отглеждането на папагал изисква подготовка и осъзнато намерение да се грижите за птицата, то все пак има породи, които са по-щадящи за нови собственици. Кои породи папагали за подходящи за хора без опит?
Как да изберем подходяща птица за домашен любимец?Как да изберем подходяща птица за домашен любимец?
27 Ноем.
Избирането на птица за домашен любимец може да бъде трудна задача. Има толкова много различни видове птици, от които да избирате, а всяка от тях има своя индивидуалност и нужди.
Как да направим фитнес зала за папагалиКак да направим фитнес зала за папагали
15 Ноем.
Видове фитнес зали за папагали. Осигуряването на фитнес зала за папагалите позволява да има определено пространство, където те могат да изследват, да играят с играчки или просто да разтягат крилата си. Висящи фитнес зали за
Интересни факти за четирите най-популярни видове папагалиИнтересни факти за четирите най-популярни видове папагали
15 Ноем.
Интересни факти за четирите най-популярни видове папагали. Интересни факти за четирите най-популярни видове папагали. Кои са най-популярните папагали и какво трябва да знаем за тях.
Чистота при отглеждане на птициЧистота при отглеждане на птици
23 Окт.
Птиците прекарват средно една трета от времето си в будно състояние, като се почистват непрекъснато. Чистота при отглеждане на птици.
Как да осигурите безопасна среда за папагалаКак да осигурите безопасна среда за папагала
16 Окт.
Папагалите са едни от най-комуникативните и социални животни. Те привличат бъдещите си стомани с харизматичното си излъчване, забележителна енергия и дружелюбност.