miau.bg»Статии»Птици»Папагали
Папагали

Папагали

Породи, болести, здраве и съвети за папагали . Отглеждане и хранене на папагали. Всичко за папалите на едно място.
Породи големи папагалиПапагалиПороди големи папагали
21 Февр.
Денимира Анелова
Папагал амазонаПапагалиПапагал амазона
18 Февр.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Папагал МонахПапагал МонахВ природата има тюлен монах, а също и папагал монах. Как се гледа папагал монах? Какво е поведението на папагал монах? С какво се храни папагал монах?
Папагал Малък АлександърПапагал Малък АлександърСред папагалите видът Александър е от най-известните. Това се дължи на неговата интелигентност, позволяваща му да запаметява много думи. Как се отглежда папагал Малък Александър? Как да се грижим за Малък Александър?
Папагал АлександърПапагал АлександърКогато става въпрос за папагали, хората винаги най-напред проявяват интерес по въпроса дали могат да говорят и дали са пъстроцветни. И по двете изисквания папагалът от вида Александър е на челните места. Как се гледа папагал Александър?
Как да се грижим за папагала през зимата?Как да се грижим за папагала през зимата?Поради красотата си и интелекта днес папагалите все повече се избират за домашен любимец. Как да се грижим за папагала през зимата?
Какапо - какво трябва да знаемКакапо - какво трябва да знаемПознавате ли какапо? Сред най-красивите представители на птичето царство безспорно се нареждат папагалите. Изумителното цветово разнообразие, способността на имитират звуци и човешки говор, правят тези пернати любими и привлекателни птици за човека.
КеаКеаПапагалите Кеа са смятани за едни от най-интелигентните птици в света. Те са защитен вид поради намалялата им численост. Разберете още факти за папагалите Кеа. Характер и размножаване на Кеа.
Най-добре говорещите видове папагалиНай-добре говорещите видове папагалиДобре говорещите видове папагали са огромна атракция. Започваме нашия преглед с породата Жако. Кои са най-добре говорещите папагали?
Развъждане на папагали КорелаРазвъждане на папагали КорелаРазвъждането на папагали Корела е много вълнуващо. Домашните Корели могат да се размножават по всяко време на години. Ето какво трябва да знаете, ако имате папагали Корела, които искате да развъдите.
Съвети при отглеждане на папагал КорелаСъвети при отглеждане на папагал КорелаПапагалът Корела е птица с големина на голям гълъб, по природа е много общителна и доверчива. Ето важни съвети при отглеждане на папагал Корела.
Характер и поведение на папагала КорелаХарактер и поведение на папагала КорелаАко се замисляте за това дали да си вземете за домашен любимец папагал Корела, запознайте се с неговите особености. Характер и поведение на папагала Корела. Недостатъци при отглеждането на папагал Корела.