Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отглеждане на Азавак вкъщиОтглеждане на Азавак вкъщи
24 Май
Имайте предвид, че четириногото не обича да бъде докосвано от непознати, така че ще направи всичко възможно да избяга от прегръдките на обсебващи и досадни хлапета.
Отглеждане на Мексиканско Голо Куче вкъщиОтглеждане на Мексиканско Голо Куче вкъщи
23 Май
Към непознати малчугани мексиканското голо куче не се държи така мило. То е по-скоро резервирано и му трябва известно време, докато свикне с новите лица.
Отглеждане на Пекинез вкъщиОтглеждане на Пекинез вкъщи
22 Май
Пекинезът е дребна и много симпатична порода кучета. Отглеждането пекинез с други домашни любимци невинаги е добро хрумване.
Отглеждане на Уипет вкъщиОтглеждане на Уипет вкъщи
21 Май
Заради своя приятен темперамент тези кучета са и предпочитани домашни любимци. Те са активни, интелигентни, забавни и приятелски настроени.
Отглеждане на Уест Хайленд Уайт Териер вкъщиОтглеждане на Уест Хайленд Уайт Териер вкъщи
20 Май
Уест хайленд уайт териер е от кучетата, които не са особено подходящи за семейства с деца. Семейната обстановка понякога обърква тези четириноги и те не знаят как да подходят.
Отглеждане на Санбернар вкъщиОтглеждане на Санбернар вкъщи
19 Май
Знайте, че санбернарът има нужда от много пространство, където да се движи от разходки. Нуждае се и от умствени и физически предизвикателства, за да може да се развива.
Отглеждане на Нюфаундленд вкъщиОтглеждане на Нюфаундленд вкъщи
18 Май
Нюфаундленд е порода кучета, която произлиза от остров Нюфаундленд. Зараждането на породата не е напълно ясно на кинолозите, но въпреки това съществуват няколко основни предположения по темата.
Отглеждане на Тибетски Мастиф вкъщиОтглеждане на Тибетски Мастиф вкъщи
16 Май
Ако имате малко дете и искате да му вземете приятелче, тибетският мастиф не е най-подходящото куче за тази цел. Представителите на тази порода са шумни и диви в игрите си.
Отглеждане на Босерон вкъщиОтглеждане на Босерон вкъщи
15 Май
Представителите на тази порода имат нужда от пространство, където да се разхождат и тичат, тъй като са доста свободолюбиви.
Отглеждане на Ирландски Вълкодав вкъщиОтглеждане на Ирландски Вълкодав вкъщи
14 Май
1
Ирландският вълкодав е сред кучетата, които могат да се държат приятелски както към други палета, така и към котки. За целта ирландските вълкодави трябва да се социализират от малки.