Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Хигиена на котешката тоалетнаХигиена на котешката тоалетнаКогато решите да отглеждате котка у дома, основното оборудване, с което трябва да се снабдите, е котешката тоалетна. Тя трябва да отговаря на естествените нужди на вашият любимец.
Персийска КоткаПерсийска Котка
20 Февр.
1
Нина Норд
Персийската котка е една от най-атрактивните представители на мъркащите създания. Стопаните на персийките много се гордеят с пухкавата им козина, която обаче изисква много сериозна поддръжка. Персийската котка трябва постоянно да се сресва
Да кастрирам ли котката?Да кастрирам ли котката?Разгонването при котките е 3-4 пъти годишно по минимум две седмици. Периодът е кошмар за техните собственици. Разгоненото животно пищи, вие, мяучи, въргаля се, моли се и се глези. С денонощния си вой пощурява всички наоколо
Миризмите, които котките обичатМиризмите, които котките обичатКотките, както всички други животни, предпочитат да им мирише на прясно приготвена закуска. Освен миризмата на храна обаче, котките имат твърде странна представа за приятна миризма. Котките не могат да устоят на миризмата на валиериана
Кога и защо трябва да водите котката на ветеринарКога и защо трябва да водите котката на ветеринарПървата година на малките котета е една от най-важните за тяхното здраве. През нея стопаните трябва да ги предпазят от всички опасни заболявания, както и да укрепят все още крехкия им имунитет.
Какво трябва да знаете за котешкото зрениеКакво трябва да знаете за котешкото зрениеКотките и тяхното перфектно зрение са пословични. Когато котката е изплашена, зениците ѝ са разширени дотолкова, че могат да заемат цялата площ на окото.
Задължителни продукти и аксесоари за вашата коткаЗадължителни продукти и аксесоари за вашата коткаВ днешно време да отглеждаш котка е като детска игра. Пазарът е залят с толкова разнообразни и понякога не чак до толкова необходими продукти и аксесоари, че човек лесно се обърква какво е наистина необходимо и какво не.
Грижа за по-стари коткиГрижа за по-стари коткиКотките могат да бъдат чудесен домашен любимец, който да бъде до вас дълги години, ако се грижите правилно за него. За съжаление, пухкавите животни остаряват също като хората, което налага и по-специални грижи за зрелите представители.
Опасности за котката у домаОпасности за котката у домаКогато решите, че домашният ви любимец ще е едно пухкаво и игриво коте, освен начините да опазите дома си от него, трябва да съумеете да опазите и котката от опасностите, които жилището крие. А апартаментът със сигурност не е лишен от тях.