Хранене и Отглеждане

Отглеждане на Селскостопански Животни

Хранене и отглеждане на селскостопански животни. Отглеждате селскостопански животни? Тук ще намериш съвети за всичко, което трябва да знаеш за отглеждането на селскостопански животни.
Съвети за безпроблемно отбиване на прасетатаСъвети за безпроблемно отбиване на прасетатаАко сте млад животновъд, тогава със сигурност се вълнувате от темата за правилното отбиване на прасенцата и как трябва да действате в този момент с животите. Как и кога да отбием прасенцата от майката?
Най-важните грижи в поддръжката на кокошарникНай-важните грижи в поддръжката на кокошарникОтглеждането на кокошки отстрани не изглежда толкова сложен процес, но поддръжката на кокошарник изисква някои основни грижи. Ето кои са най-важните грижи в поддръжката на кокошарник.
Всички ферми за отглеждане на щрауси в БългарияВсички ферми за отглеждане на щрауси в БългарияЩраусът е най-едрата актуално съществуваща птица, която по археологически проучвания датира от преди седем милиона години. Кои са фермите за щрауси в България? Къде в България се отглеждат щрауси?
Основни грижи при отглеждането на прасетаОсновни грижи при отглеждането на прасетаАко сте решили да се грижите за прасета, тогава е важно да сте запознати, както с болестите при тези животни, но така и с основните грижи при отглеждането на прасета. Как да се грижим за прасета?
Съвети при отглеждане на овцеСъвети при отглеждане на овцеКато всяко едно животновъдство, така и отглеждането на овцете си има своите особености и тънкости. Ето важни основни съвети при отглеждане на овце.
Съвети при хранене на домашни прасетаСъвети при хранене на домашни прасетаХраненето на прасетата е важно да се прави по определен начин, спазвайки някои основни съвети, които ще ви помогнат да имате отличен добитък и силно поколение. Как да храним правилно прасетата?
Важни съвети при отглеждането на кокошкиВажни съвети при отглеждането на кокошкиИма някои важни особености, с които е добре да се съобразите преди да предприемете отглеждането на кокошки. В следващите редове вижте повече:
Съвети при хранене на домашните козиСъвети при хранене на домашните козиКозите са по-непретенциозни от овцете, ядат добре всяка трева, храстите могат да се използват като фуражи. Какво трябва да знаем за храненето на козите? Кои са любимите храни на козите?
Съвети при отглеждане на пуйкиСъвети при отглеждане на пуйкиПо принцип пуйките се считат за непретенциозни птици. Те се държат в обикновени изолирани помещения с вентилация. Какво трябва да знаем за храненето и грижите за пуйки?
Съвети при отглеждане на домашни козиСъвети при отглеждане на домашни козиРазвъждането на кози в собствените домакинства не е твърде трудно. Какво трябва да знаем за отглеждането и храненето на козите?