Хранене и Отглеждане

Отглеждане на Селскостопански Животни

Хранене и отглеждане на селскостопански животни . Отглеждате селскостопански животни? Тук ще намериш съвети за всичко, което трябва да знаеш за отглеждането на селскостопански животни .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни съвети при отглеждането на кокошкиВажни съвети при отглеждането на кокошкиИма някои важни особености, с които е добре да се съобразите преди да предприемете отглеждането на кокошки. В следващите редове вижте повече:
Съвети при хранене на домашните козиСъвети при хранене на домашните козиКозите са по-непретенциозни от овцете, ядат добре всяка трева, храстите могат да се използват като фуражи. Какво трябва да знаем за храненето на козите? Кои са любимите храни на козите?
Съвети при отглеждане на пуйкиСъвети при отглеждане на пуйкиПо принцип пуйките се считат за непретенциозни птици. Те се държат в обикновени изолирани помещения с вентилация. Какво трябва да знаем за храненето и грижите за пуйки?
Съвети при отглеждане на домашни козиСъвети при отглеждане на домашни козиРазвъждането на кози в собствените домакинства не е твърде трудно. Какво трябва да знаем за отглеждането и храненето на козите?
Съвети при хранене на домашни пуйкиСъвети при хранене на домашни пуйкиУспешното отглеждане на такава птица като пуйката директно зависи от това колко правилно е организирано храненето на пуйките. С какво да храним пуйките? Кои полезните храни за домашните пуйки?
Забранени храни за домашните кокошкиЗабранени храни за домашните кокошкиКои са забранените храни за домашните кокошки. Макар да се смятат за всеядни, тези пернати не трябва да ядат всичко, каквото им падне. Вижте каква храна не бива да им давате. Токсични храни за домашните кокошки.
Чести грешки при отглеждането на кокошкиЧести грешки при отглеждането на кокошкиАко сте решили да се занимавате с животновъдство и да отглеждате кокошки, тогава е важно да сте запознати с едни от най-честите грешки, които се допускат при отглеждане на кокошки.
Полезни зеленчуци за домашните кокошкиПолезни зеленчуци за домашните кокошкиЗнае се, че кокошките носачки имат нужда да бъдат хранени възможно най-полезно, за да снасят много и качествени яйца. Едни от най-полезните продукти за пернатите са пресните зеленчуци. Не всички, разбира се.
С какво да храним кокошките?С какво да храним кокошките?Отглеждането на кокошки не се свежда само да осигуряването на комфортно пространство за пернатите, но до избора на най-подходящата храна за тях. От храненето на кокошките зависи доброто им здраве, както и количеството и качеството на снасяните яйца.
Как да храним правилно гълъби?Как да храним правилно гълъби?Въпросът относно това, с какво да храните гълъбите възниква не само при специалистите, но и при обикновените хора. Преди да храните птиците, трябва да знаете, какво можете да им давате и какво не е препоръчително.