Коне

Коне

Коне , кобили и жребчета в Miau.bg. Всичко за конете и конната езда. Здраве и отглеждане на коне .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да поддържате сивия кон чистКак да поддържате сивия кон чист
26 Август
Сивите коне са много атрактивни, но поддръжката им изисква повече усилия. Нужна е информация как да се премахнат петната от конюшня от всеки сив или шарен кон. Как да поддържате сивия кон чист?
Основни грижи за малки кончетаОсновни грижи за малки кончета
14 Юли
Индикатор за правилното развитие на малките кончета е тяхната активност през първите дни. Те трябва да стават все по-жизнени. Основни грижи за малки кончета.
Защо конят не иска да яде?Защо конят не иска да яде?
12 Юли
Храненето на конете е лесна и същевременно доста сложна работа. Защо конят не иска да яде?
Правилни грижи за зъбите на коняПравилни грижи за зъбите на коня
09 Юли
Грижите за зъбите на коня не могат да бъдат адекватни без базова информация за тях. Какво е нужно да знаем по този въпрос? Всеки кон има по 12 резци и 24 кътника.
Най-популярните породи конеНай-популярните породи коне
25 Май
Макар че популацията на коне е намаляла значително, тяхното присъствие продължава да буди чувство на авторитет и възхищение. Кои са най-популярните породи коне?
Най-важните грижи при отглеждане на конНай-важните грижи при отглеждане на кон
23 Февр.
Конете са едни от най-красивите животни. Освен техния прекрасен външен вид, те притежават и доброжелателна смирена натура, която спомага за изграждане на хармонична връзка с хората. Най-важните грижи при отглеждане на кон.
МустангМустанг
25 Окт.
Мустангът представлява див кон, чиито прародители са испанските коне, докарани в Америка през ХVI век. Мустангът от векове е символ на свободолюбие, на сила и бързина. Мустангът живее свободно на големи стада
3 златни правила за хранене на кон3 златни правила за хранене на кон
23 Юли
Каролайн Хюз, член на Кралския колеж на ветеринарните хирурзи, обяснява логиката зад трите златни правила за хранене на конете и защо трябва да ги спазвате, за да запазите животното си здраво и щастливо.
Съвети при отглеждане на пониСъвети при отглеждане на пони
28 Юни
Пони е общо название за всички дребни коне днес. Те обаче трябва да отговарят на определен стандарт, за да бъдат включени към групата на понитата. Съвети при отглеждане на пони.
10 златни правила при храненето на конете10 златни правила при храненето на конете
22 Юни
Правилното хранене е от ключово значение, ако искате животните ви да останат в отлично състояние през цялата година. 10 златни правила при храненето на конете.