Коне

Коне

Коне , кобили и жребчета в Miau.bg. Всичко за конете и конната езда. Здраве и отглеждане на коне .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
3 златни правила за хранене на кон3 златни правила за хранене на конКаролайн Хюз, член на Кралския колеж на ветеринарните хирурзи, обяснява логиката зад трите златни правила за хранене на конете и защо трябва да ги спазвате, за да запазите животното си здраво и щастливо.
Съвети при отглеждане на пониСъвети при отглеждане на пониПони е общо название за всички дребни коне днес. Те обаче трябва да отговарят на определен стандарт, за да бъдат включени към групата на понитата. Съвети при отглеждане на пони.
10 златни правила при храненето на конете10 златни правила при храненето на конетеПравилното хранене е от ключово значение, ако искате животните ви да останат в отлично състояние през цялата година. 10 златни правила при храненето на конете.
Арабски конАрабски кон
21 Юни
Нина 2
Арабски кон, известен и като Чистокръвен Арабски кон, е един от най-красивите представители на този вид животни. Арабски кон може да е черен, кафяв, сивкав или червеникаво-кафяв. Арабски кон изисква много големи грижи.
ПониПониМалките на размер животни винаги предизвикват интерес и умиление у хората. Те са многократно по-изразени, когато става въпрос за силно и красиво животно като коня. Малките коне, наречени пони, карат всеки да се обърне след тях.
Хранене на КонХранене на КонПравилното хранене при конете е от значение, както при всички други животни. Ако конят не яде редовно, значи има някакъв проблем или с използвания фураж, или със самия кон.
Кон на ПржевалскиКон на Пржевалски
21 Окт.
Нина 2
Конят на Пржевалски, известен още като Азиатски Кон, е единственият вид диви коне, които днес могат да се срещнат в дивата природа.
Каракачански конКаракачански конКонят е положителен и красив символ. В народните представи символизира верността и предаността и му се приписва неземна сила. Той се свързва с представата за бързина. Какво знаем за каракачанския кон?
За конете от А до ЯЗа конете от А до ЯЕдно от най-удивителните животни в многообразния животински свят е конят. Той е символ на благородство, красота и невероятна грация. Съчетава бързина и пъргавина, каквато има само дивата котка.
Любопитни факти за храненето на коняЛюбопитни факти за храненето на коняКонете са сред най-разпространените домашни животни. Но въпреки че си мислим, че ги познаваме добре, винаги има какво ново да научим за тях. Вижте любопитни факти за храненето на коня, които вероятно не знаете: