miau.bg»Статии»Коне»Породи Коне
Породи Коне

Породи Коне

Породите коне , техните характеристики и особености. Снимки на различните породи коне . Търсиш определена порода кон ? Виж тук.
ПониПороди КонеПони
21 Юни
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кон на ПржевалскиКон на Пржевалски
21 Окт.
Нина 2
Конят на Пржевалски, известен още като Азиатски Кон, е единственият вид диви коне, които днес могат да се срещнат в дивата природа.
Каракачански конКаракачански конКонят е положителен и красив символ. В народните представи символизира верността и предаността и му се приписва неземна сила. Той се свързва с представата за бързина. Какво знаем за каракачанския кон?
За конете от А до ЯЗа конете от А до ЯЕдно от най-удивителните животни в многообразния животински свят е конят. Той е символ на благородство, красота и невероятна грация. Съчетава бързина и пъргавина, каквато има само дивата котка.
Орловски РисакОрловски Рисак
12 Окт.
Нина 2
Орловският Рисак е най-голямата гордост на руските коневъди. Орловски Рисак е известен със своя добър характер, смелост и бързина. Представители на породата Орловски Рисак често стават световни шампиони на изложби и състезания.
ХафлингерХафлингер
10 Март
1
Нина Норд
Уникалните качества на конете от породата Хафлингер и тяхната красота са причините, поради които тези красиви същества са популярни в Австрия, Швейцария, САЩ, Бразилия и много други страни.