Miau.bg»Статии»Коне»Хранене и Отглеждане
Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Коня

Съвети при храненето и отглеждането на коне . Отглеждаш коне ? Научи най-доброто за конете тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да поддържате сивия кон чистКак да поддържате сивия кон чист
26 Август
Сивите коне са много атрактивни, но поддръжката им изисква повече усилия. Нужна е информация как да се премахнат петната от конюшня от всеки сив или шарен кон. Как да поддържате сивия кон чист?
Основни грижи за малки кончетаОсновни грижи за малки кончета
14 Юли
Индикатор за правилното развитие на малките кончета е тяхната активност през първите дни. Те трябва да стават все по-жизнени. Основни грижи за малки кончета.
Защо конят не иска да яде?Защо конят не иска да яде?
12 Юли
Храненето на конете е лесна и същевременно доста сложна работа. Защо конят не иска да яде?
Най-важните грижи при отглеждане на конНай-важните грижи при отглеждане на кон
23 Февр.
Конете са едни от най-красивите животни. Освен техния прекрасен външен вид, те притежават и доброжелателна смирена натура, която спомага за изграждане на хармонична връзка с хората. Най-важните грижи при отглеждане на кон.
3 златни правила за хранене на кон3 златни правила за хранене на кон
23 Юли
Каролайн Хюз, член на Кралския колеж на ветеринарните хирурзи, обяснява логиката зад трите златни правила за хранене на конете и защо трябва да ги спазвате, за да запазите животното си здраво и щастливо.
Съвети при отглеждане на пониСъвети при отглеждане на пони
28 Юни
Пони е общо название за всички дребни коне днес. Те обаче трябва да отговарят на определен стандарт, за да бъдат включени към групата на понитата. Съвети при отглеждане на пони.
10 златни правила при храненето на конете10 златни правила при храненето на конете
22 Юни
Правилното хранене е от ключово значение, ако искате животните ви да останат в отлично състояние през цялата година. 10 златни правила при храненето на конете.
Хранене на КонХранене на Кон
10 Февр.
1
Правилното хранене при конете е от значение, както при всички други животни. Ако конят не яде редовно, значи има някакъв проблем или с използвания фураж, или със самия кон.
Любопитни факти за храненето на коняЛюбопитни факти за храненето на коня
28 Септ.
Конете са сред най-разпространените домашни животни. Но въпреки че си мислим, че ги познаваме добре, винаги има какво ново да научим за тях. Вижте любопитни факти за храненето на коня, които вероятно не знаете:
Защо се слагат подкови на конетеЗащо се слагат подкови на конете
10 Март
Виждали сте подкови, поставени върху хорските врати и знаете, че те са символ на щастието, късмета, успеха, благополучието, богатството и плодородието. Но защо се подковават конете?