Други Мъници

Други Мъници

Раздел за всякакви други дребни животинки в Miau.bg
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Особености в размножаването при чинчилитеОсобености в размножаването при чинчилите
17 Април
Чинчилите са от гризачите, които могат да бъдат придирчиви в избора на партньор. Женските чинчила предпочитат да съжителстват с мъжкия екземпляр няколко месеца, преди да пристъпят към размножаване.
Отглеждане на декоративен плъхОтглеждане на декоративен плъх
13 Април
Препоръчително е да отглеждате повече от един екземпляр - плъховете са социални животни. Освен това са способни да научават и изпълняват трикове, реагират на името си не по-зле от куче, привързват се към стопанина си.
10 факта за порчетата10 факта за порчетата
09 Януари
Порчетата са игриви, дяволити и ведри малчугани, донасящи щастие на всеки, до когото се докоснат. Вижте 10 факта за порчетата, които е важно да знаете, преди да се сдобиете с такъв любимец.
Какво трябва да знаете, преди да си вземете таралеж за домашен любимецКакво трябва да знаете, преди да си вземете таралеж за домашен любимец
17 Май
Декоративните таралежи са сред най-предпочитаните екзотични любимци напоследък. Те са чаровни, забавни и интересни, но все пак си имат своите особености, с които собственикът им трябва да е наясно.
ПорчеПорче
14 Април
Домашното порче, известно като фретка, през последните няколко години е едно от най-популярните домашни животни. Порчето е предпочитано от хора, които искат да бъдат различни от повечето стопани на домашни любимци.