Змии

Змии

Змии , различните видове, техните особености и любопитни факти. Всичко за змиите на едно място. Съвети при гледането на змия .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кралски Питон - какво трябва да знаем за змиятаКралски Питон - какво трябва да знаем за змията
23 Януари
Какво трябва да знаем за кралския питон? Защо кралският питон е популярен домашен любимец сред любителите на змии. Любопитни и интересни факти за кралския питон.
Какво трябва да знаете, преди да си вземете змия за домашен любимецКакво трябва да знаете, преди да си вземете змия за домашен любимец
19 Януари
Някои змии могат да разпознават гласа на собствениците си, а други могат да бъдат държани и галени. Но въпреки това за да гледате змия като домашен любимец трябва да имате готовност да й предоставите добра среда на живот.
Тигров ПитонТигров Питон
10 Януари
Тигровият питон е една от най-дългите змии в света. Въпреки че е по-малък от мрежестия питон, все още е един от най-големите представители на змиите.
Какво да правим при ухапване от пепелянка или усойницаКакво да правим при ухапване от пепелянка или усойница
08 Януари
Какво да правим при ухапване от усойница или пепелянка? Първа помощ при ухапване от усойница или пепелянка. Какво да правим, ако ни ухапе змия?
Хранене на кралски питон в домашни условияХранене на кралски питон в домашни условия
06 Януари
Пет до седем дни след като приберете змията у дома, независимо дали е свикнала още с вас или не, трябва да я нахраните. Питайте в магазина какво е било досегашното меню на кралския питон. Хранене на кралски питон
Характер и поведение на кралския питонХарактер и поведение на кралския питон
08 Дек.
Гладните кралски питони могат да обикалят клетката си в търсене на плячка или да стоят неподвижно, дебнейки за плячка. При чувство на страх или застрашеност кралските питони могат да ухапят, да. Характер на кралски питон
Змия за домашен любимец: Трябва да знаете, преди да я вземете у домаЗмия за домашен любимец: Трябва да знаете, преди да я вземете у дома
15 Ноем.
Змиите не са за всеки. Уверете се и че имате финансите, пространството и търпението да се грижите правилно за змията за много дълго време. Змия за домашен любимец: Трябва да знаете, преди да я вземете у дома
ПитонПитон
03 Януари
Питоните могат да се превърнат в гигантски змии. Всички видове питони са нетоксични и убиват плячката си само по силата на собствените си мускули.
Съвети при покупката на терариумСъвети при покупката на терариум
21 Окт.
Ако сте от хората, които обичат екзотичните животни и искате да си вземете такова вкъщи, то първо ще трябва да създадете подходяща среда за отглеждане за него. Вижте важни съвети при покупка на терариум.
Кои са безобидните змииКои са безобидните змии
13 Окт.
1
Съществуват повече от 3000 вида змии. Въпреки че най-голям страх сред хората будят отровните представители на безкраките влечуги, истината е, че по-голямата част от тях са безобидни.