miau.bg»Статии»Рептили
Рептили

Рептили

Грижи за игуанаИгуаниГрижи за игуана
06 Август
Илияна Ангелова
Грижа за бебе геконГущериГрижа за бебе гекон
05 Август
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при избор на терариум за игуанатаСъвети при избор на терариум за игуанатаСъвети при избор на терариум за игуаната. Ето няколко съвета при избор на терариум за игуаната:
Забранени храни за игуаниЗабранени храни за игуаниЗабранени храни за игуани. С кои храни не бива да храните игуаната си, защото може да ѝ навредите.
Как да се грижим за зелената игуанаКак да се грижим за зелената игуана
01 Август
Пламена M.
При правилно отглеждане зелените игуани стават изключително големи. Колкото и малка да ви изглежда в началото, когато порасне тя не само ще стане по-голяма от аквариума си, а ще се нуждае от собствен терариум или дори от собствена стая.
Костенурката като домашен любимецКостенурката като домашен любимецКостенурките идват при вас, когато повикате името им! Вижте важните неща, които трябва да знаете, ако искате костенурка като домашен любимец
Кои са зелените змииКои са зелените змииЗмиите са екзотични влечуги, които често предизвикват страх у човека. Тези животни са студенокръвни и безкраки, а разпространението им е на почти всички континенти, освен Антарктика. Кои са зелените змии?
Как дишат костенурките?Как дишат костенурките?Костенурките са често срещан избор за домашен любимец. Те са сладки, добронамерени и абсолютно невредими. Как дишат костенурките?
Съвети при хранене на леопардов геконСъвети при хранене на леопардов геконЛеопардовият гекон е нощен гущер, чиято естествена среда на местообитание са пустините на Централна Азия, Индия и Пакистан. Съвети при хранене на леопардов гекон.
Съвети при хранене на хамелеонСъвети при хранене на хамелеонХамелеоните са сред най-интересните за наблюдение гущери с неподражаемата им способност да променят цвета си в хармония с околната среда. Съвети при хранене на хамелеон.
Съвети при хранене на брадат драконСъвети при хранене на брадат драконКъм прясната храна на брадатия дракон трябва да се добавят необходимите минерали и витамини след съвет с ветеринарния лекар. Трябва да се даде превес на фосфор, калций, витамин Д и други.
Как се отглежда гекон?Как се отглежда гекон?Не забравяйте, че геконите трябва да имат място в терариума, на което да се крият. Как се отглежда гекон?