miau.bg»Статии»Рептили
Рептили

Рептили

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Болести при игуанитеБолести при игуаните
07 Окт.
Игуаните са техен на най-типичен представител сред домашните питомци и са истински талисман за много домове. От какво боледуват игуаните?
Кои са отровните змииКои са отровните змии
03 Окт.
Въпреки че змиите са разпространени на всички континенти с изключение на Антарктида, едва 400 разновидности от близо 3000 от тях са отровни. В България живеят шест вида отровни змии.
Да си отгледаме малки костенурки вкъщиДа си отгледаме малки костенурки вкъщи
01 Септ.
Малките костенурки (с размери 3-4 сантиметра) могат да доставят голяма радост вкъщи. Преди да решим да отгледаме представител на едни от най-старите животни на планетата, трябва да сме наясно с техните нужди и да сме напълно уверени, че ще се справим
Аксесоари за терариумите на влечугитеАксесоари за терариумите на влечугите
28 Август
Грижите за влечугите - домашни любимци включват удобен дом, което на практика е клетка. Домашното местообитание на гущерчето, костенурката или змията трябва да му бъде удобно. Аксесоари за терариумите на влечугите.
Грижи за игуанаГрижи за игуана
06 Август
Игуаните са страхотни домашни любимци, но изискват специфични грижи. Нужни са много място, храна и вода, както и скривалище на топло. Грижи за игуана:
Грижа за бебе геконГрижа за бебе гекон
05 Август
Бебетата гекони са очарователно допълнение към домашния уют, стига да са настанени и хранени правилно. Грижа за бебе гекон.
Кои са любимите храни на игуанитеКои са любимите храни на игуаните
04 Август
Въпреки че зеленчуците изглеждат като перфектната алтернатива за хранене на тези домашни любимци, то все пак има известни изключения. Кои са любимите храни на игуаните?
Съвети при избор на терариум за игуанатаСъвети при избор на терариум за игуаната
03 Август
Съвети при избор на терариум за игуаната. Ето няколко съвета при избор на терариум за игуаната:
Забранени храни за игуаниЗабранени храни за игуани
02 Август
Забранени храни за игуани. С кои храни не бива да храните игуаната си, защото може да ѝ навредите.
Как да се грижим за зелената игуанаКак да се грижим за зелената игуана
01 Август
При правилно отглеждане зелените игуани стават изключително големи. Колкото и малка да ви изглежда в началото, когато порасне тя не само ще стане по-голяма от аквариума си, а ще се нуждае от собствен терариум или дори от собствена стая.