Игуани

Игуани

Игуани, тяхното отглеждане и хранене. Съвети при гледането на игуани и тяхното здраве. Любопитни факти за игуаните.
Игуаната като домашен любимец – какво трябва да знаетеИгуаната като домашен любимец – какво трябва да знаетеАко сте от хората, които си падат по екзотичните места, храна, животни, сигурно нямате нищо против влечугите, които част от различната, екстремна, интересна част от света.
Хранене на игуанаХранене на игуанаИгуаните със сигурност са едни от най-популярните гущери, които някога са били държани като домашни любимци. Екзотичните животинчета имат строги хранителни и жилищни изисквания. Вижте подходящото хранене на игуана.
ИгуанаИгуана
15 Септ.
Нина 2
Игуаната, често наричана домашен дракон, е екзотично животно, което става все по-популярно като домашен любимец. Игуаната е безобидно животно, което не наранява никого, и внася екзотика в дома.
Как да се грижим за зелената игуанаКак да се грижим за зелената игуанаПри правилно отглеждане зелените игуани стават изключително големи. Колкото и малка да ви изглежда в началото, когато порасне тя не само ще стане по-голяма от аквариума си, а ще се нуждае от собствен терариум или дори от собствена стая.