Игуани

Игуани

Игуани , тяхното отглеждане и хранене. Съвети при гледането на игуани и тяхното здраве. Любопитни факти за игуаните .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижи за игуанаГрижи за игуана
06 Август
Игуаните са страхотни домашни любимци, но изискват специфични грижи. Нужни са много място, храна и вода, както и скривалище на топло. Грижи за игуана:
Кои са любимите храни на игуанитеКои са любимите храни на игуаните
04 Август
Въпреки че зеленчуците изглеждат като перфектната алтернатива за хранене на тези домашни любимци, то все пак има известни изключения. Кои са любимите храни на игуаните?
Съвети при избор на терариум за игуанатаСъвети при избор на терариум за игуаната
03 Август
Съвети при избор на терариум за игуаната. Ето няколко съвета при избор на терариум за игуаната:
Забранени храни за игуаниЗабранени храни за игуани
02 Август
Забранени храни за игуани. С кои храни не бива да храните игуаната си, защото може да ѝ навредите.
Как да се грижим за зелената игуанаКак да се грижим за зелената игуана
01 Август
При правилно отглеждане зелените игуани стават изключително големи. Колкото и малка да ви изглежда в началото, когато порасне тя не само ще стане по-голяма от аквариума си, а ще се нуждае от собствен терариум или дори от собствена стая.
Хранене на игуанаХранене на игуана
24 Ноем.
Игуаните със сигурност са едни от най-популярните гущери, които някога са били държани като домашни любимци. Екзотичните животинчета имат строги хранителни и жилищни изисквания. Вижте подходящото хранене на игуана.
Как се гледа игуана?Как се гледа игуана?
24 Ноем.
Игуаните със сигурност са един от най-популярните гущери, които някога са били отглеждани като домашен любимец. За тях има строги изисквания за хранене и настаняване, могат да растат доста големи, да живеят дълго време и могат да бъдат доста силни.
Колко години живеят игуаните?Колко години живеят игуаните?
06 Окт.
Игуаната е сравнително едър тропически гущер, с разнообразно цветово представяне. Прилича на малък дракон и е много непретенциозен откъм отглеждане. Колко години живеят игуаните?
ИгуанаИгуана
05 Окт.
Игуаната, често наричана домашен дракон, е екзотично животно, което става все по-популярно като домашен любимец. Игуаната е безобидно животно, което не наранява никого, и внася екзотика в дома.
Интересни и важни факти за отглеждането на игуаниИнтересни и важни факти за отглеждането на игуани
01 Април
Игуани са големи гущери и екзотични домашни любимци. Все повече хора мечтаят да отглеждат игуана, но знаят ли как да се грижат за нея? Ето няколко интересни и важни факти за игуаните.