Игуани

Игуани

Игуани , тяхното отглеждане и хранене. Съвети при гледането на игуани и тяхното здраве. Любопитни факти за игуаните .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се гледа игуана?Как се гледа игуана?Игуаните със сигурност са един от най-популярните гущери, които някога са били отглеждани като домашен любимец. За тях има строги изисквания за хранене и настаняване, могат да растат доста големи, да живеят дълго време и могат да бъдат доста силни.
От каква лампа се нуждае терариумът?От каква лампа се нуждае терариумът?Всички представители на класа разчитат изключително на слънчевата светлина. От каква лампа се нуждае терариумът?
Седем терариумни грешки при отглеждане на влечугоСедем терариумни грешки при отглеждане на влечугоОтглеждането на влечуго у дома също си има своите тънкости. Вижте какви грижи трябва да полагате за своя екзотичен домашен любимец и грешките при отглеждането на влечуго, които е добре да избягвате.
Игуаната като домашен любимец – какво трябва да знаетеИгуаната като домашен любимец – какво трябва да знаете
04 Февр.
Хриси
Ако сте от хората, които си падат по екзотичните места, храна, животни, сигурно нямате нищо против влечугите, които част от различната, екстремна, интересна част от света.
Хранене на игуанаХранене на игуанаИгуаните със сигурност са едни от най-популярните гущери, които някога са били държани като домашни любимци. Екзотичните животинчета имат строги хранителни и жилищни изисквания. Вижте подходящото хранене на игуана.
Как да се грижим за зелената игуанаКак да се грижим за зелената игуанаПри правилно отглеждане зелените игуани стават изключително големи. Колкото и малка да ви изглежда в началото, когато порасне тя не само ще стане по-голяма от аквариума си, а ще се нуждае от собствен терариум или дори от собствена стая.