Игуани

Игуани

Игуани , тяхното отглеждане и хранене. Съвети при гледането на игуани и тяхното здраве. Любопитни факти за игуаните .
Хранене на игуанаИгуаниХранене на игуана
24 Ноем.
Вени Любомирова
Как се гледа игуана?ИгуаниКак се гледа игуана?
24 Ноем.
Петьо Любомиров
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ИгуанаИгуана
05 Окт.
Нина 2
Игуаната, често наричана домашен дракон, е екзотично животно, което става все по-популярно като домашен любимец. Игуаната е безобидно животно, което не наранява никого, и внася екзотика в дома.
Интересни и важни факти за отглеждането на игуаниИнтересни и важни факти за отглеждането на игуаниИгуани са големи гущери и екзотични домашни любимци. Все повече хора мечтаят да отглеждат игуана, но знаят ли как да се грижат за нея? Ето няколко интересни и важни факти за игуаните.
От каква лампа се нуждае терариумът?От каква лампа се нуждае терариумът?Всички представители на класа разчитат изключително на слънчевата светлина. От каква лампа се нуждае терариумът?
Седем терариумни грешки при отглеждане на влечугоСедем терариумни грешки при отглеждане на влечугоОтглеждането на влечуго у дома също си има своите тънкости. Вижте какви грижи трябва да полагате за своя екзотичен домашен любимец и грешките при отглеждането на влечуго, които е добре да избягвате.
Игуаната като домашен любимец – какво трябва да знаетеИгуаната като домашен любимец – какво трябва да знаете
04 Февр.
Хриси
Ако сте от хората, които си падат по екзотичните места, храна, животни, сигурно нямате нищо против влечугите, които част от различната, екстремна, интересна част от света.
Как да се грижим за зелената игуанаКак да се грижим за зелената игуанаПри правилно отглеждане зелените игуани стават изключително големи. Колкото и малка да ви изглежда в началото, когато порасне тя не само ще стане по-голяма от аквариума си, а ще се нуждае от собствен терариум или дори от собствена стая.