Miau.bg»Статии»Рибки»Болести при Рибките
Болести при Рибките

Болести при Рибките

Болести при рибките , тяхното лечение и съвети за тях. Какво трябва да знаете за здравето на вашите рибки ? Болести и симптоми при рибките.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо рибките ви умират въпреки грижитеЗащо рибките ви умират въпреки грижите
01 Юни
При начинаещите любители на аквариума с рибки най-честият проблем е умирането на любимците. Често това се случва ненадейно и без видима причина. Такава обаче неминуемо има.
Причини за зачервени хриле при рибкитеПричини за зачервени хриле при рибките
20 Май
Отглеждането на аквариумни рибки е невероятно релаксиращо и полезно хоби, но то има и своята неприятна страна - рибките се разболяват и умират. Причини за зачервени хриле при рибките?
Болести при рибки платиБолести при рибки плати
13 Май
Тропическите аквариумни рибки са най-често отглежданите рибки от акваристите. Рибки плати са непретенциозни, повечето са мирни обитатели и са пъстри. От какви заболявания страдат рибките плати?
Инфекции и болести при аквариумните рибкиИнфекции и болести при аквариумните рибки
08 Март
Както за всички домашни любимци, така и за аквариумните рибки трябва да полагаме отлични грижи, за да са здрави. Инфекции и болести при аквариумните рибки
Болести при гупитеБолести при гупите
26 Януари
Гупите са тропически риби, които често хората си вземат за домашни любимци, тъй като са не само красиви, но и са доста устойчиви към различните заболявания. И все пак - кои са заболяванията при гупите?
Помощ! Гупите ми умиратПомощ! Гупите ми умират
08 Януари
Гупите са едни от най-популярните аквариумни рибки, защото са доста лесни за отглеждане и не са много претенциозни, което важи и за периода им на размножаване. Помощ! Гупите ми умират. Защо умират гупите? Причини гупите да умират.
Болести при златните рибкиБолести при златните рибки
13 Ноем.
Аквариумните риби, дори и най-непретенциозните, често се разболяват. Златните рибки са особено податливи на болести. Кои са заболяванията при златните рибки?
Признаци, че рибките ви може да са болниПризнаци, че рибките ви може да са болни
13 Окт.
Ако и вие имате рибки или пък сте решили да си вземете тези сладки домашни любимци, тогава е важно не само да знаете как правилно да се грижите за тях, но и да можете да разберете, ако нещо с тях не е наред.
Защо аквариумните рибки умират?Защо аквариумните рибки умират?
14 Август
Защо рибките ви умират? Грижите се за аквариумни рибки, но те умират много бързо. Каква е причината рибките да умират?
Когато златната рибка лежи на едната странаКогато златната рибка лежи на едната страна
10 Юли
Ако спазвате тези лесни, но много важни насоки, тогава няма да се сблъскате с проблеми при отглеждането на златните рибки. Защо обаче се случва понякога златната ви рибка да лежи на една страна?