miau.bg»Статии»Рибки»Аквариуми и Терариуми
Аквариуми и Терариуми

Аквариуми и Терариуми

Аквариуми и терариуми , тяхната декорация и съвети за тяхната аранжировка. Съвети за твоя аквариум .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои домашни любимци могат да се гледат в аквариум?Кои домашни любимци могат да се гледат в аквариум?Кои домашни любимци могат да се гледат в аквариум? Поддържането на чистота, температура, влажност, осветеност и други изисквания на средата вътре в аквариума са не по-малко задължително условие.
Съвети при избор на филтър за аквариума с рибкиСъвети при избор на филтър за аквариума с рибкиВажно е обаче да се снабдите с подходящ и качествен филтър, който да осигурява надеждно почистване. Ето няколко съвета, които да ви помогнат при вземането на този избор:
Наръчник на начинаещия акваристНаръчник на начинаещия акваристКакво е акваристика? Какво трябва да знае всеки акварист? Вижте важни съвети, които ще са от полза на всеки начинаещ акварист. Отглеждайте рибки успешно и спокойно с тези съвети за млади акваристи.
7 заплахи в терариумите за влечуги7 заплахи в терариумите за влечугиВсяко едно домашно влечуго има различни изисквания за средата на твоя терариум, за да се чувства уютно и спокойно. Но има някои неща, за които трябва винаги да внимаваме. Кои са заплахите в терариумите за влечуги?
Полезни съвети при създаването на терариумПолезни съвети при създаването на терариумАко искате да си отглеждате влечуго за домашен любимец, ще ви трябва терариум, в който да го държите. Терариумът е контейнер, предназначен за отглеждане на малки растения или животни в контролирана среда.
Почистване на аквариума за рибкиПочистване на аквариума за рибки
09 Юни
Ralitsa
Почистването на аквариума – домът на вашите любими рибки, изисква прецизност, търпение и няколко задължителни стъпки и пособия. Редовната поддръжка на аквариума премахва необходимостта от цялостна подмяна на водата за дълъг период от време, дори години.
Декорация на аквариумаДекорация на аквариумаКогато вече сте се сдобили с желания аквариум, следва неговото декориране. Вероятно не един път сте се наслаждавали на красиви аквариуми, с камъни, пясък и разнородни коренчета.
Загниване на перките при аквариумните рибкиЗагниване на перките при аквариумните рибкиЗагниване на перките при аквариумните рибки. Признаци при гниене на перките при аквариумните рибките. Лечение при загниване на перките при аквариумните рибки.
Характеристики на нано аквариумитеХарактеристики на нано аквариумитеХарактеристики на нано аквариумите. Подходящи рибки за нано аквариум. Подходящи растения за нано аквариуми. Избор на нано аквариум.
Отравяне с амоняк при рибките - признаци и лечениеОтравяне с амоняк при рибките - признаци и лечениеЕдна от най-честите причини за смърт на обитателите на аквариума е отравянето с амоняк. Най-често отравяне с амоняк на рибки се наблюдава в нов съд, но може да се случи и в работещ и добре установен аквариум