Кучета

Кучета

Всичко от света на кучетата. Здраве, изложби и събития, породи, отглеждане и съвети за кучета.
Тибетски ТериерТибетски Териер
11 Септ.
Нина 2
Тибетски Териер е древна порода кучета, която е допринесла за създаването на други тибетски породи. Тибетският Териер е сред предпочитаните домашни любимци. Тибетският Териер е умен, но доста своенравен.
Американско Ескимоско КучеАмериканско Ескимоско Куче
10 Септ.
Нина 2
Американско Ескимоско куче е много атрактивно животно, което е истинска гордост за своите стопани. Американско Ескимоско куче привлича вниманието на всички. Американското Ескимоско куче произхожда от шпицовете.
Гастрит при кучетоГастрит при кучетоГастритът при кучето, за разлика от другите животни, се среща сравнително често. Най-засегнати са старите или съвсем младите кучета.
Фараоново кучеФараоново куче
09 Септ.
Нина 2
Фараоново куче е красиво животно със запомнящ се външен вид. Фараоново куче е перфектно както за лов, така и за домашен любимец. Фараоново куче е подходящо за семейства с деца, с които може да играе по цял ден.
Кои са най-добрите породи кучета?Кои са най-добрите породи кучета?Някои породи са по-предпочитани от други и това е така, защото техните представители имат по-благ характер, живеят по-дълго и се разболяват по-рядко.
КурцхаарКурцхаар
07 Септ.
Нина 2
Курцхаар е ловно куче, което е и перфектен домашен любимец. Красивият външен вид и интелигентността на кучетата от породата Курцхаар привлича от векове вниманието на хората към тях. Обучение на Курцхаар
Унгарска ВизлаУнгарска Визла
06 Септ.
Нина 2
Унгарска Визла е красиво ловно куче, което се използва не само като помощник на ловците, но също така е и предпочитан домашен любимец. Унгарска Визла е много умно и добродушно куче, подходящо за семейства с деца.
Руска Цветна БолонкаРуска Цветна Болонка
02 Септ.
Нина 2
Руска Цветна Болонка е сравнително нова порода, която бързо става популярна в цял свят. Разкошните миниатюрни кученца от Руска Цветна Болонка са предпочитани домашни любимци за семейства с малки деца.
Най-допусканите грешки при хранене на кучеНай-допусканите грешки при хранене на кучеОтглеждането на куче е отговорна задача, която не се удава на всеки. За всяко нещо си има правила – включително и за храненето. Ето кои са най-честите грешки, които човек допуска при храненето на кучето.
Отглеждане на Българско Овчарско Куче вкъщиОтглеждане на Българско Овчарско Куче вкъщиВ миналото отглеждането на българско овчарско куче в апартамент не се е практикувало, но е факт, че днес става все по-често срещано явление. Въпреки това специалистите не го препоръчват.