Хранене и Отглеждане

Отглеждане на кучета

Хранене, отглеждане и възпитание на кучето. Съвети за гледане на куче . Публикации за придобиването и отглеждането на едно куче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хранене на ЛабрадорХранене на ЛабрадорЛабрадорът е порода, която се нуждае от правилно и балансирано хранене. Колкото и внимателно да се грижим за нашето кученце, винаги е възможно да сгрешим с храненето.
Хранене на Немска ОвчаркаХранене на Немска ОвчаркаКакто всички други кучета, така и Немската овчарка се нуждае от балансирано и пълноценно хранене. Периодът на растеж е един от най- важните етапи в живота на кучето. От важно значение е подходящата храна и добре изграденият режим на хранене.
Колко често да храня кучето?Колко често да храня кучето?През първите месеци на живота си кучето се храни от майчиното мляко. След третата седмица се включва човекът и може да започнете с твърдата храна.
Грижа за куче с дебела козинаГрижа за куче с дебела козинаКученцето трябва да се научи, че ще бъде къпано. Процедурата може да се прави до два-три пъти седмично, при хубаво време. Едно леко намокряне е напълно достатъчно да символизира процедурата.
Как да возим кучето в колатаКак да возим кучето в колатаВозенето на куче в кола може да е много забавно преживяване. От друга страна е възможно да се превърне в истински кошмар. Колкото по-подготвени сте за него, толкова по-добре.
Какво трябва да знаем при покупката на кучеКакво трябва да знаем при покупката на кучеКогато решите да си купите кученце вие променяте не само своя живот, но и живота на цялото ви семейство. Вие поемате отговорност за живота на едно ново малко същество!
Как да се грижите за козината на вашето кучеКак да се грижите за козината на вашето куче
18 Февр.
1
Ralitsa
Добрата хигиена на козината пази от кожни раздразнения и бактериални инфекции. А редовното сресване елиминира сплитането на козината.