Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Да почетем Деня на кученцето с тези мъдри мисли!Да почетем Деня на кученцето с тези мъдри мисли!На днешния ден – 23 март, САЩ отбелязва Националния ден на кученцето. Така че нека ви припомним и ние важната роля на кученцата в човешкия живот с тези мъдри цитати.
Най-популярните земноводни животниНай-популярните земноводни животниЗемноводните са вид гръбначни животни, които се нуждаят от вода, за да оцелеят. Много от тях живеят във влажна среда или в близост до такава. Ето кои са най-популярните видове земноводни.
Вижте снимките на Кини - най-фотогеничното кучеВижте снимките на Кини - най-фотогеничното кучеКини е двугодишни пале, което живее във Мюнхен, Германия. Откакто тази красавица е осиновена на 8-месечна възраст, тя се изявява като фотомодел и с удоволствие позира на всички фотосесии, замислени от нейната стопанка.
Умилителни снимки на майки-кокошки, осиновили чужди бебетаУмилителни снимки на майки-кокошки, осиновили чужди бебетаНяма съмнение, че майката е човекът, който най-много ни обича на този свят. Майчината любов е абсолютно безусловна и чиста, но е присъща не само за хората.
Снимки, доказващи колко забавен е животът с кучеСнимки, доказващи колко забавен е животът с кучеКучетата са по-лесно за дресиране от котките. Те се вслушват в заповедите на своя стопанин и спазват правилата, които той задава. Въпреки това и те могат да са непредсказуеми и щури. И винаги могат да ни изненадат с някоя лудория.
Ревниви животни, които не искат да делят стопанина си с никого (СНИМКИ)Ревниви животни, които не искат да делят стопанина си с никого (СНИМКИ)Хората и техните домашни животни изграждат много специална връзка, която може да се сравни само с тази между родител и дете.
Затрогващи снимки, разкриващи невероятната природа на животнитеЗатрогващи снимки, разкриващи невероятната природа на животнитеПонякога фотографиите могат да казват повече от хиляди думи за животните и техните невероятни качества. Има толкова много ситуации, които ежедневно разкриват добрината, любовта и топлината, на които те са способни.
Тези снимки доказват, че котките са царе на обиритеТези снимки доказват, че котките са царе на обиритеВижте какви изкусни крадци са котките и се посмейте с техните щури пакости.
На 1 март в Русия отбелязват Деня на коткатаНа 1 март в Русия отбелязват Деня на коткатаДенят на котката се отбелязва в Русия точно на 1 март, след като група учени от московския музей на котките решават през 2004 г. да отбележат началото на мартенските котешки сбивания, заради които често хората не могат да спят през нощта.
Тези забавни снимки разкриват какво е да работиш в приют за коткиТези забавни снимки разкриват какво е да работиш в приют за коткиРазгледайте кадрите и споделете дали бихте работили на такова място!