Miau.bg»Статии»Живини»Страница 4
Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Куриоз: домашното куче на семейство от Перу се оказа лисицаКуриоз: домашното куче на семейство от Перу се оказа лисица
08 Ноем.
Истински шок изживява семейство от Перу, след като се оказва, че отглежда лисица, мислейки я за куче. Най-напред стопаните са изумени от необичайното поведение на любимеца си, а в последствие разбират, че той изобщо не е това, за което им е представен. .
Разпознават ли домашните любимци братята и сестрите си?Разпознават ли домашните любимци братята и сестрите си?
17 Окт.
Поддържането на връзка с нашите братя и сестри е напълно нормално за човеците. Дали обаче, ако кучетата и котките видят своите биологични братя и сестри, те ще ги разпознаят?
Мили и забавни снимки на екзотичното животно алпакаМили и забавни снимки на екзотичното животно алпака
10 Септ.
Алпака представлява екзотично животно, характерно за високите райони на Андите. Отглежда се като домашен добитък в Боливия, Чили, Еквадор и др.
Днес е Световният ден на кучетоДнес е Световният ден на кучето
26 Август
На 26-ти август отбелязваме Световния ден на кучето. Този празник води началото си от САЩ, където за пръв път се чества преди десетина години.
Днес е Световен ден на котката!Днес е Световен ден на котката!
08 Август
На 8 август отбелязваме Световен ден на котката. В Световния ден на котките не забравяйте да почерпите своя домашен любимец с котешко лакомство.
Няма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространстоНяма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространсто
27 Юли
Вижте забавни изображения на котки, които са се излегнали свойски върху своите собственици и не дават пукната пара за това, което те вършат точно в този момент.
Тигрица, изгубила бебетата си, осинови прасенцаТигрица, изгубила бебетата си, осинови прасенца
16 Юли
Тигрица, преживяла най-голямата болка за всяка бъдеща майка, намери утеха при най-неочакваната компания. Вижте вижте нейната невероятна история, доказваща, че майчината обич не признава различията, защото е великодушна и безгранична.
Честит ден на жирафа!Честит ден на жирафа!
21 Юни
На 21-ви юни отбелязваме Световния ден на жирафа. По този повод предлагаме на внимание ви няколко интригуващи факта за това екзотично животно.
Спането с домашни любимци - за или против?Спането с домашни любимци - за или против?
17 Юни
Оставяте ли домашния си любимец да спи в леглото с вас? Това е толкова сериозен въпрос, че понякога хората решават дори дали да останат с половинката си според това как те биха отговорили на него. Спането с домашни любимци - за или против?
Топ 10 на най-древни животниТоп 10 на най-древни животни
17 Юни
Много животински видове отдавна са изчезнали от лицето на Земята. Някои от съвременните видове обаче са много по-древни, отколкото някога сте предполагали. Има дори такива, които са живели с динозаврите. Ето кои са 10-те най-древни животински видове