miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки
Статии за котки

Любопитно от света на котките

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Смел котарак спаси своя стопанин от обирСмел котарак спаси своя стопанин от обир
10 Август
Възрастен мъж от Мисисипи осиновил бездомен котарак и го нарекъл Бандит. След 4 години неговият домашен питомец му се отплатил за жеста и грижите като предотвратил обира на жилището му. Ето как!
Това са най-мързеливите и шишкави котки в света (СНИМКИ)Това са най-мързеливите и шишкави котки в света (СНИМКИ)
01 Юли
За разлика от хората, които намират напълняването за недостатък, при котките е точно обратното. Покачването на килограми сами ги прави още по-симпатични.
Няма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространстоНяма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространсто
27 Юли
Вижте забавни изображения на котки, които са се излегнали свойски върху своите собственици и не дават пукната пара за това, което те вършат точно в този момент.
Спането с домашни любимци - за или против?Спането с домашни любимци - за или против?
17 Юни
Оставяте ли домашния си любимец да спи в леглото с вас? Това е толкова сериозен въпрос, че понякога хората решават дори дали да останат с половинката си според това как те биха отговорили на него. Спането с домашни любимци - за или против?
Жена намери изчезналата си котка след 14 годиниЖена намери изчезналата си котка след 14 години
08 Юни
Домашните любимци могат да са наистина верни приятели на човека, които се превръщат в част от семейството. Съвсем нормално е човек да се грижи за тях, давайки им не само качествена храна, а и водейки ги на редовни профилактични прегледи при ветеринар.
Тези снимки доказват, че котките са царе на обиритеТези снимки доказват, че котките са царе на обирите
02 Април
Вижте какви изкусни крадци са котките и се посмейте с техните щури пакости.
Смях до сълзи! Вижте тези котки, хванати на местопрестъплениетоСмях до сълзи! Вижте тези котки, хванати на местопрестъплението
01 Април
При поредното си малко престъпление тези котки са били хванати в крачка. Вижте техните лудории и се позабавлявайте с котешките злодейства.
Посмейте се с маймунджилъците на котетата Бобо и Никита (СНИМКИ)Посмейте се с маймунджилъците на котетата Бобо и Никита (СНИМКИ)
23 Март
Котките могат да са чудесни модели и по-интересни дори от филмовите звезди. Някои от тях са толкова артистични, че веднага будят интереса на всички около себе си.
Осиротяло коте получи най-прекрасните майки! Вижте го сега (СНИМКИ)Осиротяло коте получи най-прекрасните майки! Вижте го сега (СНИМКИ)
11 Март
Осиротяло и недохранено коте получи втори шанс за живот и много нови майки. Запознайте се с очарователната принцеса БуБу.
Ще се спукате от смях с физиономиите на тези животни (СНИМКИ)Ще се спукате от смях с физиономиите на тези животни (СНИМКИ)
10 Март
Животните са уникални и причудливи създания. Ние не владеем техните езици и по тази причина само можем да предполагаме за какво си мислят и какво кроят.