Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки
Статии за котки

Любопитно от света на котките

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Първият в света оцелот албинос разтревожи ученитеПървият в света оцелот албинос разтревожи учените
07 Март
Наскоро в Колубия бе открит първият в света оцелот албинос. Животното, намерено още като съвсем малко, първоначално било объркано с коте.
Обезопасяване на дома за коткатаОбезопасяване на дома за котката
16 Ноем.
Подобно на децата, и котките си хапват случайни неща. Всеки движещ се обект е играчка. Независимо дали вече имате котка, или планирате да си осиновите такава, важно е да обезопасите къщата си, за да предотвратите нежелани случки.
В Световния ден на мързела: Вижте най-ленивите котки (ГАЛЕРИЯ)В Световния ден на мързела: Вижте най-ленивите котки (ГАЛЕРИЯ)
10 Август
По случай Деня на мързела споделяме с вас цяла галерия със снимки на мързеливи котки. Взимайте пример от тях и се напрягайте по-малко.
Смел котарак спаси своя стопанин от обирСмел котарак спаси своя стопанин от обир
10 Август
Възрастен мъж от Мисисипи осиновил бездомен котарак и го нарекъл Бандит. След 4 години неговият домашен питомец му се отплатил за жеста и грижите като предотвратил обира на жилището му. Ето как!
Това са най-мързеливите и шишкави котки в света (СНИМКИ)Това са най-мързеливите и шишкави котки в света (СНИМКИ)
01 Юли
За разлика от хората, които намират напълняването за недостатък, при котките е точно обратното. Покачването на килограми сами ги прави още по-симпатични.
Няма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространстоНяма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространсто
27 Юли
Вижте забавни изображения на котки, които са се излегнали свойски върху своите собственици и не дават пукната пара за това, което те вършат точно в този момент.
Спането с домашни любимци - за или против?Спането с домашни любимци - за или против?
17 Юни
Оставяте ли домашния си любимец да спи в леглото с вас? Това е толкова сериозен въпрос, че понякога хората решават дори дали да останат с половинката си според това как те биха отговорили на него. Спането с домашни любимци - за или против?
Жена намери изчезналата си котка след 14 годиниЖена намери изчезналата си котка след 14 години
08 Юни
Домашните любимци могат да са наистина верни приятели на човека, които се превръщат в част от семейството. Съвсем нормално е човек да се грижи за тях, давайки им не само качествена храна, а и водейки ги на редовни профилактични прегледи при ветеринар.
Тези снимки доказват, че котките са царе на обиритеТези снимки доказват, че котките са царе на обирите
02 Април
Вижте какви изкусни крадци са котките и се посмейте с техните щури пакости.
Смях до сълзи! Вижте тези котки, хванати на местопрестъплениетоСмях до сълзи! Вижте тези котки, хванати на местопрестъплението
01 Април
При поредното си малко престъпление тези котки са били хванати в крачка. Вижте техните лудории и се позабавлявайте с котешките злодейства.