Статии за котки

Любопитно от света на котките

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Запознайте се със Самсон - най-пухкавият великан!Запознайте се със Самсон - най-пухкавият великан!
15 Ноем.
Самсон е мило, игриво и любвеобилно животно, което обожава да се гушка и да си играе. Въпреки гигантските си размери той е невероятен добряк.
Крадци връщат котарак, защото не могат да го изхранятКрадци връщат котарак, защото не могат да го изхранят
01 Ноем.
Котаракът Купидон от породата мейн кун и стопанката му Стефани Фрей, гостували при майката на Стефани, когато започва нашата история.
Това е най-красивата котка, която някога ще видитеТова е най-красивата котка, която някога ще видите
31 Окт.
Котката Химера, която има две различни очи, а козината и е оцветена в два различни цвята, е вероятно най-красивата котка, която ще видите. Може да разгледате галерията ни и да се убедите сами.
Куче или котка предпочиташ! Ето какво разкрива това за тебКуче или котка предпочиташ! Ето какво разкрива това за теб
30 Окт.
Различават се не само кучетата и котките, но и техните стопани. Според това кое животно предпочитате, можете да разберете много за себе си.
Котка се завърна у дома след 5-годишно пси-пътешествиеКотка се завърна у дома след 5-годишно пси-пътешествие
12 Окт.
Невероятното събитие се дължи на една уникална способност, която имат представителите на котешкото царство. Те знаят как да намерят пътя към дома си. Тази способност е известна като пси-пътешествие
Запознайте се с котката-катеричка БелЗапознайте се с котката-катеричка Бел
06 Окт.
Коте, което прилича на катеричка, си спечели близо 90 000 последователи в Инстаграм. Запознайте се с Бел – мъничето, което ще ви плени с пухкавата си красота.
Това е Моли – бенгалското коте с най-магнетичен погледТова е Моли – бенгалското коте с най-магнетичен поглед
01 Окт.
Домашната Бенгалска котка е сред най-екзотичните и скъпи домашни любимци. Тя е кръстоска между дива и домашна котка, поради което е изключително свободолюбиво и независимо животно.
Запознайте се с мустакатия красавец Зиги! Няма да можете да му устоитеЗапознайте се с мустакатия красавец Зиги! Няма да можете да му устоите
21 Септ.
Природата е най-невероятният творец. Създава животни в най-различни форми и с най-прекрасни окраски. Котето Зиги е предният пример за това
Като две капки вода: животни двойнициКато две капки вода: животни двойници
20 Септ.
Ако не вярвате в силата и магията, на които природата е способна, трябва да разгледате снимките на животни от напълно различни видове, които си приличат като две капки вода.
Вижте невероятното вълнение на коте, излизащо навън за пръв път (СНИМКИ)Вижте невероятното вълнение на коте, излизащо навън за пръв път (СНИМКИ)
19 Септ.
Котаните, живеещи в апартамент, прекарват голяма част от живота си между четири стени и понякога дори и не опознават външния свят. Затова можете да си представите всички вълнения, които са обзели коте, излизащо на балкона за пръв път.