miau.bg»Статии»Живини
Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Днес е Световният ден на кучетоДнес е Световният ден на кучетоНа 26-ти август отбелязваме Световния ден на кучето. Този празник води началото си от САЩ, където за пръв път се чества преди десетина години.
В Световния ден на мързела: Вижте най-ленивите котки (ГАЛЕРИЯ)В Световния ден на мързела: Вижте най-ленивите котки (ГАЛЕРИЯ)По случай Деня на мързела споделяме с вас цяла галерия със снимки на мързеливи котки. Взимайте пример от тях и се напрягайте по-малко.
Днес е Световният ден на лъваДнес е Световният ден на лъва
10 Август
Антония Р.
На 10 август царят на джунглата отбелязва своя празник, а по случай Световния ден на лъва от организациите за защита на животните напомнят броят им е намалял наполовина през последните 30 години.
Днес е Световен ден на котката!Днес е Световен ден на котката!На 8 август отбелязваме Световен ден на котката. В Световния ден на котките не забравяйте да почерпите своя домашен любимец с котешко лакомство.
Няма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространстоНяма такъв смях! Снимки на нахални котки, непризнаващи чуждото лично пространстоВижте забавни изображения на котки, които са се излегнали свойски върху своите собственици и не дават пукната пара за това, което те вършат точно в този момент.
Ето как животните се справят с летните жегиЕто как животните се справят с летните жегиГорещите летни дни се задават, като жегите не са проблем само за хората, а и за животните. В галерията ни обаче може да видите как някои находчиви стопани са спасили любимците си от топлите дни.
Тигрица, изгубила бебетата си, осинови прасенцаТигрица, изгубила бебетата си, осинови прасенцаТигрица, преживяла най-голямата болка за всяка бъдеща майка, намери утеха при най-неочакваната компания. Вижте вижте нейната невероятна история, доказваща, че майчината обич не признава различията, защото е великодушна и безгранична.
Честит ден на жирафа!Честит ден на жирафа!На 21-ви юни отбелязваме Световния ден на жирафа. По този повод предлагаме на внимание ви няколко интригуващи факта за това екзотично животно.
Спането с домашни любимци - за или против?Спането с домашни любимци - за или против?Оставяте ли домашния си любимец да спи в леглото с вас? Това е толкова сериозен въпрос, че понякога хората решават дори дали да останат с половинката си според това как те биха отговорили на него. Спането с домашни любимци - за или против?
Топ 10 на най-древни животниТоп 10 на най-древни животниМного животински видове отдавна са изчезнали от лицето на Земята. Някои от съвременните видове обаче са много по-древни, отколкото някога сте предполагали. Има дори такива, които са живели с динозаврите. Ето кои са 10-те най-древни животински видове