Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Вижте тези пораснали котани, които още се мислят за бебетаВижте тези пораснали котани, които още се мислят за бебетаТе отдавна са пораснали, но са запазили малкото коте в себе си и всички онези мили навици от своето минало. Разгледайте снимките и вижте как времето е успяло да промени само външно пухкавите създания.
Домашни любимци за децаДомашни любимци за децаДецата и домашните животни се погаждат много добре. Нещо повече, малчуганите обичат да си играят с животинки. Кои са подходящите домашни любимци за деца.
Как да преодолеем загубата на домашен любимец?Как да преодолеем загубата на домашен любимец?Домашните любимци са равноправни членове на семейството и по тази причина тяхната загуба се отразява изключително зле всички. Ето как да преодолеем загубата на домашен любимец.
Ако тези снимки на Самоеди не ви разсмеят, няма какво друго!Ако тези снимки на Самоеди не ви разсмеят, няма какво друго!Самоедът е предпочитан домашен любимец, който изпълнява основно ролята на компаньон. Красивата козина на тези животни, оприличаваща ги на облаци, карат всеки да се влюбва в тях от пръв поглед.
Забавни снимки на кучета, които нямат търпение да похапнатЗабавни снимки на кучета, които нямат търпение да похапнатВсеки стопанин на куче може да ви разкаже за уникални случки, на които е ставал свидетел, опитвайки се да опази храна от своя домашен любимец.
Снимки, доказващи, че кучетата са перфектните бавачкиСнимки, доказващи, че кучетата са перфектните бавачкиРедица примери показват, че успешно възпитаното и социализирано куче проявява майчински инстинкт (дори и да е от мъжки пол) към малчуганите и съвсем отговорно отношение.
Тези антистрес снимки на животни ще ви накарат да се усмихнете след тежкия денТези антистрес снимки на животни ще ви накарат да се усмихнете след тежкия денВсъщност редица изследвания показват, че разглеждането на бебешки фотоси или картинки на животинчета подобряват настроението, повишават концентрацията, борят депресията и ви гарантират щастливи мигове.
Какво е птиче мляко?Какво е птиче мляко?Сигурно терминът птиче мляко ви звучи странно и нелогично, но всъщност тази течност наистина съществува. Какво е птиче мляко?
Котка осинови малко агънцеКотка осинови малко агънцеКотка, спасена от улицата, показа, че притежава повече любов и великодушие от много хора. Запознайте се с писаната Дора, която прие осиротяло агънце като свое по-малко братче и му помогна да преодолее мъката по майка си.
Преди и сега: Затрогващи снимки на животни, израснали заедноПреди и сега: Затрогващи снимки на животни, израснали заедноИстинска, силна и безкористна обаче е не само дружбата между хората, но и тази между животните. Убедете се сами, като разгледате някои затрогващи и забавни снимки на четириноги, израснали заедно.