Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Хиляди се смяха на това коте, обожаващо снега (СНИМКИ)Хиляди се смяха на това коте, обожаващо снега (СНИМКИ)Животните са като децата. Само те умеят да изразяват емоциите си по съвсем естествен начин, без преструвки или скрити намерения.
Кучетата, които ще ви научат на любов (ГАЛЕРИЯ)Кучетата, които ще ви научат на любов (ГАЛЕРИЯ)На огромна обич и нежност са способни и кучетата от галерията ни. Вижте тези животинки и почерпете вдъхновение от примера им. Защото няма нищо по-хубаво от това да живееш в хармония и любов.
Горкичките! Вижте тези котки и кучета, ужилени от пчели (ГАЛЕРИЯ)Горкичките! Вижте тези котки и кучета, ужилени от пчели (ГАЛЕРИЯ)Котките и кучетата са доста игриви и закачливи животни. Понякога обаче с невинната си игра си навличат големи проблеми.
Момче рискува собствения си живот, за да спаси давещо се сърнеМомче рискува собствения си живот, за да спаси давещо се сърнеТийнейджър от Бангладеш доказа, че има най-смелото и голямо сърце. Момчето рискува собствения си живот, за да спаси сърничка, давеща се в буйна река.
Ще се хилиш до припадък с тези щури котешки физиономии (ГАЛЕРИЯ)Ще се хилиш до припадък с тези щури котешки физиономии (ГАЛЕРИЯ)Котките са изключително забавни. Когато се сблъскват с различни ситуации, те реагират по чудат, смешен и запомнящ се начин.
Снимки, доказващи, че и животните имат лоши дни (ГАЛЕРИЯ)Снимки, доказващи, че и животните имат лоши дни (ГАЛЕРИЯ)Снимките, които ще видите в галерията ни, ще ви докажат, дори най-разглезените домашни любимци имат проблеми.
Няма такъв смях! Вижте най-забавните реакции на животните (ГАЛЕРИЯ)Няма такъв смях! Вижте най-забавните реакции на животните (ГАЛЕРИЯ)Доброто настроени ви е гарантирано, както и зареждането с положителна енергия.
Тя искаше да направи коледни снимки на кучето си, но нещата се объркахаТя искаше да направи коледни снимки на кучето си, но нещата се объркахаФотосите трябвало да са трогателни, но нещата малко се объркали. . .
Палави котета, които тероризират коледната украсаПалави котета, които тероризират коледната украсаВъпреки че остава повече от месец до Коледа някои от нас вече са украсили дома си с тематични герлянди, елхи, лампички, снежинки и най-различни други джунджурии и вече са в трепетно очакване на най-пъстрия, вълшебен и радостен период от годината.
Ще паднете от смях с тези котки-непукисти (ГАЛЕРИЯ)Ще паднете от смях с тези котки-непукисти (ГАЛЕРИЯ)Котките са изключително своенравни. Когато намислят нещо, трудно бихте ги разубедили. За техния непукизъм може да разказваме много истории. Но снимките, които ще видите в галерията ни, най-добре представят тази котешка черта.