Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Орнитолози и орнитология - какво трябва да знаемОрнитолози и орнитология - какво трябва да знаемИзучаването на птиците има своите корени в най-древни времена. Какво представлява науката за птиците - орнитология и с какво се занимават орнитолозите? Разберете малко повече в следващите редове.
Вижте котето с най-смешните физиономии (ГАЛЕРИЯ)Вижте котето с най-смешните физиономии (ГАЛЕРИЯ)Коте от Естония ще ви разсмее с шантавите си физиономии. Запознайте се с Чапи, която не може да стои мирно и 5 минути.
Ще паднете от смях! Вижте танцуващите котки, по които светът луднаЩе паднете от смях! Вижте танцуващите котки, по които светът лудна8-годишното коте Мелчет и 9-месечното му приятелче Едмунд са хиперактивни. Те непрекъснато са в движение, подскачат, премятат се, залягат.
Разгадаха тайнствения танц на пчелитеРазгадаха тайнствения танц на пчелитеКакто знаете пчелите извършват специални движения със задната си половина и по този начин успяват да комуникират по между си. Учените разгадаха танца на пчелите.
Вижте кучетата с най-шантавите физиономии! (ГАЛЕРИЯ)Вижте кучетата с най-шантавите физиономии! (ГАЛЕРИЯ)Разгледайте ги и се позабавлявайте с тези малчовци. Смехът и доброто настроение са ви гарантирани!
Да се смееш или да плачеш! Най-шокиращите и забавни бели на животниДа се смееш или да плачеш! Най-шокиращите и забавни бели на животниВижте шокиращите пакости, които някои домашни любимци са извършили, докато им е било много скучно.
Котка осинови и се погрижи за новородена катеричкаКотка осинови и се погрижи за новородена катеричкаНа наистина трогателна случка са станали свидетели в казахстанския град Алмати. Котка е осиновила новородена катеричка и се погрижила за нея, като я накърмила.
Най-интелигентните птици в светаНай-интелигентните птици в светаСъществуват повече от 10 000 вида птици на планетата. Прочетете днешната ни статия и научете колко умни са някои от нашите пернати приятели. Ето ги най-интелигентните птици в света.
За повече усмивки: Вижте най-забавните снимки на животниЗа повече усмивки: Вижте най-забавните снимки на животниЗациклили сте в работния процес и отчаяно се борите с отегчението… Време е да се разведрите с нещо мило, да почерпите творческо вдъхновение и да се позабавлявате.
Посмейте се с маймунджилъците на котетата Бобо и Никита (СНИМКИ)Посмейте се с маймунджилъците на котетата Бобо и Никита (СНИМКИ)Котките могат да са чудесни модели и по-интересни дори от филмовите звезди. Някои от тях са толкова артистични, че веднага будят интереса на всички около себе си.