Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Смях до сълзи! Вижте тези котки, хванати на местопрестъплениетоСмях до сълзи! Вижте тези котки, хванати на местопрестъплениетоПри поредното си малко престъпление тези котки са били хванати в крачка. Вижте техните лудории и се позабавлявайте с котешките злодейства.
Посмейте се с маймунджилъците на котетата Бобо и Никита (СНИМКИ)Посмейте се с маймунджилъците на котетата Бобо и Никита (СНИМКИ)Котките могат да са чудесни модели и по-интересни дори от филмовите звезди. Някои от тях са толкова артистични, че веднага будят интереса на всички около себе си.
Куче или котка предпочиташ? Ето какво говори това за теб!Куче или котка предпочиташ? Ето какво говори това за теб!В приказките, анимационните филмчета и дори поговорките кучето и котката са непримирими врагове. В живота не винаги е така, но представата за този антагонизъм продължава да битува сред хората.
Снимки, доказващи, че кучетата са перфектните бавачкиСнимки, доказващи, че кучетата са перфектните бавачкиРедица примери показват, че успешно възпитаното и социализирано куче проявява майчински инстинкт (дори и да е от мъжки пол) към малчуганите и съвсем отговорно отношение.
Осиротяло коте получи най-прекрасните майки! Вижте го сега (СНИМКИ)Осиротяло коте получи най-прекрасните майки! Вижте го сега (СНИМКИ)Осиротяло и недохранено коте получи втори шанс за живот и много нови майки. Запознайте се с очарователната принцеса БуБу.
Ще се спукате от смях с физиономиите на тези животни (СНИМКИ)Ще се спукате от смях с физиономиите на тези животни (СНИМКИ)Животните са уникални и причудливи създания. Ние не владеем техните езици и по тази причина само можем да предполагаме за какво си мислят и какво кроят.
Преди и след: Снимки на животни от приют, намерили истински домПреди и след: Снимки на животни от приют, намерили истински домВижте снимките на животни по време на престоя им в приют и след осиновяването им. Разликата е смайваща!
Кучето Хачико или историята на безграничната любовКучето Хачико или историята на безграничната любовМоже би сте чували за кучето Хачико, което е национален герой в Япония. Историята му е толкова впечатляваща, че има няколко филма направени по нея, а в Токио има бронзова статуя на Хачико, символизираща лоялността и безграничната любов.
На 1 март в Русия отбелязват Деня на коткатаНа 1 март в Русия отбелязват Деня на коткатаДенят на котката се отбелязва в Русия точно на 1 март, след като група учени от Московския музей на котките решават през 2004 г. да отбележат началото на мартенските котешки сбивания, заради които често хората не могат да спят
Честит Ден на домашните любимци!Честит Ден на домашните любимци!На 20-ти февруари любителите на животни в САЩ отбелязват Национален ден на домашните любимци. Как да отбележим Деня на домашните любимци и какви са ползите от животните?