Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Отбелязваме Световния ден на пингвинитеОтбелязваме Световния ден на пингвините
25 Април
Антония Р.
На 25 април се отбелязва Световния ден на пингвините, които са любими птици на мнозина, защото са очарователни със своята походка и непрестанното си любопитство.
Днес е Световният ден за защита на лабораторните животниДнес е Световният ден за защита на лабораторните животни
24 Април
Антония Р.
С различни инициативи по цял свят днес ще се отбележи Световният ден за защита на лабораторните животни. Методът за научното им изследване е познат като вивисекция.
За добро настроение! Вижте най-щастливите кучетаЗа добро настроение! Вижте най-щастливите кучетаПожелаваме ви всеки от вас да имат такъв щастлив сладур за приятел и да му се радва дълги години. Вижте най-щастливите кучета!
Най-пухкавите животинки на планетата са по-добри от антидепресанти (СНИМКИ)Най-пухкавите животинки на планетата са по-добри от антидепресанти (СНИМКИ)Порадвайте им се и подобрете настроението си. Няма нищо по-хубаво от положителните емоции и усмивките.
Вижте как изразява любовта си най-обичливото коте на света!Вижте как изразява любовта си най-обичливото коте на света!Малката госпожица е много тъжна, когато човешкият ѝ татко го няма. Затова, когато той най-после се прибере, тя не може да се насити на компанията му.
Вижте очарователното приятелство на куче, 8 птици и хамстерВижте очарователното приятелство на куче, 8 птици и хамстер
17 Април
Антония Р.
В последно време често ставаме свидетели на необичайни приятелства между животни, а сприятеляването на един Голдън ретривър, 8 папагала и един хамстер е поредният пример.
Преди и сега: Вижте снимките на хора, израснали с кучетата сиПреди и сега: Вижте снимките на хора, израснали с кучетата сиРазгледайте невероятните снимки на хора, прекарали живота си с любимото куче. Вижте как са изглеждали, когато за пръв път са взели в ръце своя домашен любимец, както и десетина години по-късно.
Горкичките! Вижте тези котки и кучета, ужилени от пчели (ГАЛЕРИЯ)Горкичките! Вижте тези котки и кучета, ужилени от пчели (ГАЛЕРИЯ)Котките и кучетата са доста игриви и закачливи животни. Понякога обаче с невинната си игра си навличат големи проблеми.
Паниката за кучето от Хон Конг и COVID-19Паниката за кучето от Хон Конг и COVID-19
14 Април
Teodora Mishineva
Историята за кучето порода померан от Хон Конг, дало положителна проба за човешкият коронавирус - COVID-19. Прочетете историята докрай, и не бързайте да изхвърлите любимеца си!
Тези котки се надрусаха с коча трева. Вижте смешните им физиономии!Тези котки се надрусаха с коча трева. Вижте смешните им физиономии!Снимки на котки, злоупотребили с кочата трева, можете да видите в галерията ни. Там са котаните, които е снимал Андрю Мартила, както и други писани. Ще паднете от смях, когато видите какви физиономии правят животните след контакт с билката.