Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Да почетем Деня на кученцето с тези мъдри мисли!Да почетем Деня на кученцето с тези мъдри мисли!На днешния ден – 23 март, САЩ отбелязва Националния ден на кученцето. Така че нека ви припомним и ние важната роля на кученцата в човешкия живот с тези мъдри цитати.
Най-популярните земноводни животниНай-популярните земноводни животниЗемноводните са вид гръбначни животни, които се нуждаят от вода, за да оцелеят. Много от тях живеят във влажна среда или в близост до такава. Ето кои са най-популярните видове земноводни.
Вижте снимките на Кини - най-фотогеничното кучеВижте снимките на Кини - най-фотогеничното кучеКини е двугодишни пале, което живее във Мюнхен, Германия. Откакто тази красавица е осиновена на 8-месечна възраст, тя се изявява като фотомодел и с удоволствие позира на всички фотосесии, замислени от нейната стопанка.
Умилителни снимки на майки-кокошки, осиновили чужди бебетаУмилителни снимки на майки-кокошки, осиновили чужди бебетаНяма съмнение, че майката е човекът, който най-много ни обича на този свят. Майчината любов е абсолютно безусловна и чиста, но е присъща не само за хората.
Ако тези снимки на Самоеди не ви разсмеят, няма какво друго!Ако тези снимки на Самоеди не ви разсмеят, няма какво друго!Самоедът е предпочитан домашен любимец, който изпълнява основно ролята на компаньон. Красивата козина на тези животни, оприличаваща ги на облаци, карат всеки да се влюбва в тях от пръв поглед.
От тези снимки ще разберете на какви глупости са способни коткитеОт тези снимки ще разберете на какви глупости са способни коткитеСнимките в нашата галерия могат да опровергаят теорията за интелигентността при котките. Дали от глупост или от желание да се забавляват, някои четирикраки любимци са попаднали в доста комични ситуации.
Пухкави антидепресанти! Вижте най-сладките снимки на кученцаПухкави антидепресанти! Вижте най-сладките снимки на кученцаНови изследвания показват, че разглеждането на снимки на малки кученца подобрява настроението и се бори с депресивните състояния.
Тези антистрес снимки на животни ще ви накарат да се усмихнете след тежкия денТези антистрес снимки на животни ще ви накарат да се усмихнете след тежкия денВсъщност редица изследвания показват, че разглеждането на бебешки фотоси или картинки на животинчета подобряват настроението, повишават концентрацията, борят депресията и ви гарантират щастливи мигове.
Снимки, доказващи колко забавен е животът с кучеСнимки, доказващи колко забавен е животът с кучеКучетата са по-лесно за дресиране от котките. Те се вслушват в заповедите на своя стопанин и спазват правилата, които той задава. Въпреки това и те могат да са непредсказуеми и щури. И винаги могат да ни изненадат с някоя лудория.
Ревниви животни, които не искат да делят стопанина си с никого (СНИМКИ)Ревниви животни, които не искат да делят стопанина си с никого (СНИМКИ)Хората и техните домашни животни изграждат много специална връзка, която може да се сравни само с тази между родител и дете.