Miau.bg»Статии»Живини»Страница 3
Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Забранени домашни любимци за децаЗабранени домашни любимци за деца
31 Август
Съществуват някои видове животни, които се смятат за неподходяща компания при отглеждането на малки деца. Забранени домашни любимци за деца.
В Световния ден на мързела: Вижте най-ленивите котки (ГАЛЕРИЯ)В Световния ден на мързела: Вижте най-ленивите котки (ГАЛЕРИЯ)
10 Август
По случай Деня на мързела споделяме с вас цяла галерия със снимки на мързеливи котки. Взимайте пример от тях и се напрягайте по-малко.
Днес е Световният ден на лъваДнес е Световният ден на лъва
10 Август
На 10 август царят на джунглата отбелязва своя празник, а по случай Световния ден на лъва от организациите за защита на животните напомнят броят им е намалял наполовина през последните 30 години.
Смел котарак спаси своя стопанин от обирСмел котарак спаси своя стопанин от обир
10 Август
Възрастен мъж от Мисисипи осиновил бездомен котарак и го нарекъл Бандит. След 4 години неговият домашен питомец му се отплатил за жеста и грижите като предотвратил обира на жилището му. Ето как!
Какви емоции изпитват животните?Какви емоции изпитват животните?
18 Юли
Знаем, че хората са способни на много богата палитра от емоции. А дали животните могат да изпитват също толкова разнообразни чувства? Какви емоции изпитват животните?
Това са най-мързеливите и шишкави котки в света (СНИМКИ)Това са най-мързеливите и шишкави котки в света (СНИМКИ)
01 Юли
За разлика от хората, които намират напълняването за недостатък, при котките е точно обратното. Покачването на килограми сами ги прави още по-симпатични.
За повече усмивки: Вижте най-забавните снимки на животниЗа повече усмивки: Вижте най-забавните снимки на животни
30 Юни
Зациклили сте в работния процес и отчаяно се борите с отегчението… Време е да се разведрите с нещо мило, да почерпите творческо вдъхновение и да се позабавлявате.
Намериха изгубено корги, преплувало 11 кмНамериха изгубено корги, преплувало 11 км
03 Май
Историята с героичния подвиг на куче от породата корги, което е успяло да преплува цели 11 км и в крайна сметка е било върнато на стопаните си.
Ветеринар спаси над 260 бедстващи животни в УкрайнаВетеринар спаси над 260 бедстващи животни в Украйна
15 Април
Става въпрос за ветеринар, който поемайки огромен риск за живота си, успява да спаси стотици домашни и селскостопански животни от военния конфликт, разразяващ се в Украйна.
Невероятно! Щъркел и рибар са приятели от 11 годиниНевероятно! Щъркел и рибар са приятели от 11 години
15 Март
Уникални истории за приятелството между хора и животни, между животни от различен вид, все по-често ни удивляват. Едно от тях обаче се отличава с невероятната си дълготрайност. Щъркел и човек са приятели от 11 години.