Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Тези забавни снимки разкриват какво е да работиш в приют за коткиТези забавни снимки разкриват какво е да работиш в приют за коткиРазгледайте кадрите и споделете дали бихте работили на такова място!
Вижте огромното щастие на коте, спасено от тежък живот! (СНИМКИ)Вижте огромното щастие на коте, спасено от тежък живот! (СНИМКИ)Бримли е котарак от породата Персийска котка. Той имал лошия късмет да живее при човек, който изобщо не искал да се грижи за него.
Забавни снимки на кучета, които нямат търпение да похапнатЗабавни снимки на кучета, които нямат търпение да похапнатВсеки стопанин на куче може да ви разкаже за уникални случки, на които е ставал свидетел, опитвайки се да опази храна от своя домашен любимец.
Честит Ден на домашните любимци!Честит Ден на домашните любимци!На 20-ти февруари любителите на животни в САЩ отбелязват Национален ден на домашните любимци. Как да отбележим Деня на домашните любимци и какви са ползите от животните?
Красивото приятелство на животните, представено в снимкиКрасивото приятелство на животните, представено в снимкиЖивотните не разполагат с човешките умения, но въпреки това са способни на нещо, което в нашия свят вече е на изчезване. . .
Снимки, доказващи, че и животните имат лоши дни (ГАЛЕРИЯ)Снимки, доказващи, че и животните имат лоши дни (ГАЛЕРИЯ)Снимките, които ще видите в галерията ни, ще ви докажат, дори най-разглезените домашни любимци имат проблеми.
Мили и забавни снимки на екзотичното животно алпакаМили и забавни снимки на екзотичното животно алпакаАлпака представлява екзотично животно, характерно за високите райони на Андите. Отглежда се като домашен добитък в Боливия, Чили, Еквадор и др.
Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!Снимки на прекрасни създания, обичащи по най-невинния начин, ще видите и в нашата галерия. Разгледайте ги, за да се заредите с положителни емоции за днешния красив празник на влюбените.
Гледане на клипове с котки намалява стресаГледане на клипове с котки намалява стресаПроучванията на американските изследователи са установили, че видеата с котки всъщност имат терапевтичен ефект върху хората. За изследването са използвани 7000 човека, като специалистите са разглеждали по какъв начин се променят емоциите
Снимките на тези животни ще ви покажат какво е щастиеСнимките на тези животни ще ви покажат какво е щастие
06 Февр.
Антония Р.
Снимките, които може да разгледате в нашата галерия, са истинска терапия срещу лошо настроение. Фотографиите са на животни, които показват колко малко е нужно, за да бъдеш щастлив.