Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Тези снимки на мили животинки са всичко, което ви трябва днесТези снимки на мили животинки са всичко, което ви трябва днесТези снимки на пухкави животинки лекуват лошото настроение и помагат за освобождаване от стреса.
Няма такъв смях! Снимки на кучета, непризнаващи чуждото лично пространствоНяма такъв смях! Снимки на кучета, непризнаващи чуждото лично пространствоВижте няколко забавни снимки на нахални шаровци, които не усещат кога са прекрачили границата на нормалното в желанието си да бъдат до своя господар или друго четириного приятелче.
Най-пухкавите домашни любимциНай-пухкавите домашни любимциОбичате ли пухкави животни? Дали е възможно да направим класация на най-пухкавите домашни любимци? Вижте кои са най-пухкавите домашни любимци.
Спасиха прасенцето Дракон от ножа! Осиновиха го коткиСпасиха прасенцето Дракон от ножа! Осиновиха го коткиПрасенце, спасено от тежко участ, намери верни приятели и семейство сред любвеобилни котета. Представяме ви прасчо Дракон, който е отгледан от котки.
Орнитолози и орнитология - какво трябва да знаемОрнитолози и орнитология - какво трябва да знаемИзучаването на птиците има своите корени в най-древни времена. Какво представлява науката за птиците - орнитология и с какво се занимават орнитолозите? Разберете малко повече в следващите редове.
Ще паднете от смях! Вижте танцуващите котки, по които светът луднаЩе паднете от смях! Вижте танцуващите котки, по които светът лудна8-годишното коте Мелчет и 9-месечното му приятелче Едмунд са хиперактивни. Те непрекъснато са в движение, подскачат, премятат се, залягат.
Разгадаха тайнствения танц на пчелитеРазгадаха тайнствения танц на пчелитеКакто знаете пчелите извършват специални движения със задната си половина и по този начин успяват да комуникират по между си. Учените разгадаха танца на пчелите.
Вижте кучетата с най-шантавите физиономии! (ГАЛЕРИЯ)Вижте кучетата с най-шантавите физиономии! (ГАЛЕРИЯ)Разгледайте ги и се позабавлявайте с тези малчовци. Смехът и доброто настроение са ви гарантирани!
Да се смееш или да плачеш! Най-шокиращите и забавни бели на животниДа се смееш или да плачеш! Най-шокиращите и забавни бели на животниВижте шокиращите пакости, които някои домашни любимци са извършили, докато им е било много скучно.
Котка осинови и се погрижи за новородена катеричкаКотка осинови и се погрижи за новородена катеричкаНа наистина трогателна случка са станали свидетели в казахстанския град Алмати. Котка е осиновила новородена катеричка и се погрижила за нея, като я накърмила.