Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета
Статии за кучета

Любопитно от света на кучетата

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ето как животните се справят с летните жегиЕто как животните се справят с летните жеги
26 Юни
Горещите летни дни се задават, като жегите не са проблем само за хората, а и за животните. В галерията ни обаче може да видите как някои находчиви стопани са спасили любимците си от топлите дни.
Пухкави антидепресанти! Вижте най-сладките снимки на кученцаПухкави антидепресанти! Вижте най-сладките снимки на кученца
27 Март
Нови изследвания показват, че разглеждането на снимки на малки кученца подобрява настроението и се бори с депресивните състояния.
Обичате да тичате – тези породи ще тичат с вас!Обичате да тичате – тези породи ще тичат с вас!
24 Януари
Хората, които обичат да тичат, могат да си вземат куче, което да им прави компания в любимото занимание. Въпреки че повечето кучета обичат интензивните физически упражнения, има няколко основни породи, които са перфектна компания за джогинг.
Тези собственици на кучета и котки спасиха коледната украса! А ти успя лиТези собственици на кучета и котки спасиха коледната украса! А ти успя ли
23 Дек.
Вълненията около Коледа започват много преди самия празник, но за собствениците на кучета и котки опазването на украсата може да е истинско изпитание.
Животни-коледомразци, които съсипаха празничната украса (СНИМКИ)Животни-коледомразци, които съсипаха празничната украса (СНИМКИ)
23 Дек.
Вижте тези палави домашни любимци, които докопаха празничната украса за Коледа и превърнаха празника на стопаните си в истинско бедствие!
Тя искаше да направи коледни снимки на кучето си, но нещата се объркахаТя искаше да направи коледни снимки на кучето си, но нещата се объркаха
20 Дек.
Фотосите трябвало да са трогателни, но нещата малко се объркали. . .
Посмейте се с кучетата, ненавиждащи зимата (СНИМКИ)Посмейте се с кучетата, ненавиждащи зимата (СНИМКИ)
13 Дек.
Негодуванието на кучетата към снега и студа е изобразено и на снимките от нашата галерия. Някои от вас искрено ще се позабавляват с тях, а други със сигурност ще припознаят себе си, виждайки неволите на животинчетата.
Домашните животни и деца под един покривДомашните животни и деца под един покрив
11 Дек.
2
В крайна сметка – в никакъв случай мисията дете и животно у дома не е невъзможна. Просто не забравяйте, че животното също има своите нужди и трябва да се съобразявате и с него – то ще се превърне в част от семейството.
За повече усмивки: Вижте най-забавните снимки на животниЗа повече усмивки: Вижте най-забавните снимки на животни
30 Юни
Зациклили сте в работния процес и отчаяно се борите с отегчението… Време е да се разведрите с нещо мило, да почерпите творческо вдъхновение и да се позабавлявате.
Намериха изгубено корги, преплувало 11 кмНамериха изгубено корги, преплувало 11 км
03 Май
Историята с героичния подвиг на куче от породата корги, което е успяло да преплува цели 11 км и в крайна сметка е било върнато на стопаните си.