Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Вижте тези пораснали котани, които още се мислят за бебетаВижте тези пораснали котани, които още се мислят за бебетаТе отдавна са пораснали, но са запазили малкото коте в себе си и всички онези мили навици от своето минало. Разгледайте снимките и вижте как времето е успяло да промени само външно пухкавите създания.
Какво издава кучето за стопанина сиКакво издава кучето за стопанина сиСпоред едно ново проучване кучето, което отглеждаме, разкрива неподозирани факти за нашия характер и живот.
Запознайте се с миниатюрната Бууп, тежаща по-малко от грамЗапознайте се с миниатюрната Бууп, тежаща по-малко от грамЖивотно от вида торбест планьор пигмей удиви и умили цял свят с миниатюрните си размери. Запознайте с малката Бууп, която тежи по-малко и от един грам.
Неща у дома, които могат да са токсични за домашни любимциНеща у дома, които могат да са токсични за домашни любимциПо всяка вероятност домът ви е пълен с храна, лекарства и почистващи препарати, за които повечето хора дори не подозират, че са отровни за животните
Козел се вмъкна в къща и заспа в банятаКозел се вмъкна в къща и заспа в банятаДженифър с усмивка на уста споделя, че това е най-невероятната история на света. След като козелът успял да избяга от близка ферма, решил да влезе в къщата ѝ. Блъснал се няколко пъти във. . .
След 12 години! Жена намери изгубеното си кучеСлед 12 години! Жена намери изгубеното си кучеСлед почти 12 години жена от САЩ намери изгубеното си куче. Тя не може да повярва на късмета си.
Запознайте се с Оти – най-малкото магаренце в светаЗапознайте се с Оти – най-малкото магаренце в светаОти – това е името на най-малкото магаренце в света. То е високо едва 48 см - с 15 см по-малко от сегашния рекордьор, вписан в Книгата на рекордите на Гинес.
Сърцераздирателната история на кучето ТомиСърцераздирателната история на кучето ТомиЛоялността на кучетата винаги е очаровала много хора. Това е история за кучето Томи, чиято любов към стопанина му ще ви разплаче от умиление.
Съвети за грижа за домашните любимци по време на празницитеСъвети за грижа за домашните любимци по време на празницитеКраят на лятото дойде, а традиционно с него малко по малко започва да идва и коледният дух. С бавното идване на зимния сезон всички, които имат домашни любимци в домовете си трябва да помислят и за тях.
Котка се завърна у дома след 5-годишно пси-пътешествиеКотка се завърна у дома след 5-годишно пси-пътешествиеНевероятното събитие се дължи на една уникална способност, която имат представителите на котешкото царство. Те знаят как да намерят пътя към дома си. Тази способност е известна като пси-пътешествие