Живини

Живини

Или другояче казано, новини за котки, кучета и други животинки. Любопитни теми от света на животните.
Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!Отпразнувайте Свети Валентин с тези влюбени животни!Снимки на прекрасни създания, обичащи по най-невинния начин, ще видите и в нашата галерия. Разгледайте ги, за да се заредите с положителни емоции за днешния красив празник на влюбените.
Гледане на клипове с котки намалява стресаГледане на клипове с котки намалява стресаПроучванията на американските изследователи са установили, че видеата с котки всъщност имат терапевтичен ефект върху хората. За изследването са използвани 7000 човека, като специалистите са разглеждали по какъв начин се променят емоциите
Снимките на тези животни ще ви покажат какво е щастиеСнимките на тези животни ще ви покажат какво е щастие
06 Февр.
Антония Р.
Снимките, които може да разгледате в нашата галерия, са истинска терапия срещу лошо настроение. Фотографиите са на животни, които показват колко малко е нужно, за да бъдеш щастлив.
Снимки на писани-майчици, напълно отдадени на бебетата сиСнимки на писани-майчици, напълно отдадени на бебетата сиВижте трогателни фотографии, разкриващи чудото на майчинството при котките. Уверете си сами, колко специален и съкровен момент е то и че няма сила, която да отдели една майка от нейните деца.
Снимки на бебета чинчили, които ще разтопят сърцето виСнимки на бебета чинчили, които ще разтопят сърцето виЧинчилите биват оприличавани на едновременно на катерица, мишка, заек и редица други дребни животни заради гъстата козина, рунтавата опашка и големите черни очи. По темперамент обаче са много по-различни от тях.
Три вида риби изчезнаха в БългарияТри вида риби изчезнаха в България
27 Януари
Изчерпана е популацията на черноморската скумрия. Вече не съществуват и два вида есетрови риби, които са се срещали по поречието на река Дунав.
Умилително! Вижте коте и зайче, които са пристрастени към гушкането (ГАЛЕРИЯ)Умилително! Вижте коте и зайче, които са пристрастени към гушкането (ГАЛЕРИЯ)Тяхното приятелство е толкова красиво, че може да разтопи и най-закоравялото сърце.
Промените в климата карат някои птици да убиватПромените в климата карат някои птици да убиват
14 Януари
Teodora Mishineva
Глобалното затопляне има негативно влияние върху живота на птиците, както и на останалите животни. То се отразява на поведението на животните, като ги поставя в необичайни до сега за тях ситуации, на които те реагират с нетипично поведение.
Пухкави мини крави са новият тренд сред домашните любимциПухкави мини крави са новият тренд сред домашните любимци
11 Януари
Teodora Mishineva
Знаете ли, че както има мини зайчета, мини хамстери, мини прасенца и мини кученца, така съществуват и мини крави. Техният размер не е толкова малък, че да ги разнасяте в чантичка, но в сравнение с рогатите си роднини са изключително дребнички.
Януари е месецът на брадатия лешоядЯнуари е месецът на брадатия лешояд
09 Януари
Teodora Mishineva
Брадатият лешояд е изчезнал вид от Балканският полуостров преди около 50 години. В негова чест природозащитниците отбелязват януари като месецът на брадатия лешояд.