Породи Рибки

Породи Рибки

Породи декоративни рибки , техните особености и съвети за тях. Научи за различните декоративни породи рибки в Miau.bg. Съвместимост на различните породи.
Риба ОскарПороди РибкиРиба Оскар
17 Март
Илияна Ангелова
МолинезияПороди РибкиМолинезия
12 Февр.
Илияна Ангелова
Рибки ЛабеоПороди РибкиРибки Лабео
20 Ноем.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Червеноопашат сомЧервеноопашат сомЧервеноопашатият сом може да достигне дължина около 1, 8 метра и тегло около 80 килограма. Това обаче се наблюдава изключително рядко и повечето екземпляри не се доближават до този размер.
Анциструс - лепящ сомАнциструс - лепящ сомВсеки акварист се стреми да поддържа аквариума си чист, защото това е първостепенно изискване за жизнеността на рибките в него. В тази нелека задача единствен сигурен помощник е един от обитателите на всеки аквариум - сомчето, наречено анциструс.
Аквариумна рибка Сребърна акулаАквариумна рибка Сребърна акулаДа си направим аквариум със сребърни акули? Сребърната акула е вид рибка, която може да се отглежда в аквариум. Какво трябва да знаем за сребърната акула?
Декоративна Рибка БоцияДекоративна Рибка БоцияАкваристиката е изключително красиво хоби, което ни позволява да внесем късче природа в дома си. Затова някои хора са го превърнали почти в начин на живот. Сред акваристите много популярна е рибката боция.
Арована - какво трябва да знаем?Арована - какво трябва да знаем?Рибата Арована спада към семейството на сладководните риби и има доста интересна мозаечна окраска на люспите. Особености в поведението на рибките Арована.
Рибки КоридорасРибки КоридорасЕдна внушителна група аквариумни рибки заема видно място в интереса на акваристите. Това е групата на рибките Коридорас. Външен вид и хранене на рибките Коридорас.
Рибки ДаниоРибки ДаниоРибки Данио. В аквариум може да се отглеждат както рибки, страховити хищници в естествената си среда, така и кротки обитатели, които не създават проблеми на никого. Такива са рибки Данио. Какво знаем за рибки Данио?
Сомче за аквариум - какво трябва да знаемСомче за аквариум - какво трябва да знаемАквариумни сомчета - какво трябва да знаем за тях? Нито един аквариум не е напълно завършен, ако в него няма сомчета. Сомчетата в аквариума са много важни.
Рибки ХелерРибки Хелер
19 Май
Нина 2
Хелер са живораждащи рибки от семейство пецилид, които в природата се срещат във водните басейни на Хондурас, Гватемала, Мексико и Централна Америка. Хелер са една от най-популярните породи аквариумни рибки.
Риба дискусРиба дискусКралят на аквариума! Дискусът е един от най-ослепителните представители на сладководните видове. Грижи и отглеждане на дискуси - какво трябва да знаем?