Хранене и Отглеждане

Хранене и Отглеждане на Котки

Хранене, отглеждане , дресура и възпитание на котки. Полезни съвето в отглеждането на вашата домашна котка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо котката ти те ближе, докато спишЗащо котката ти те ближе, докато спиш
10 Юни
Близането на козината е естествен процес за котките, чрез който те поддържат хигиената си. Когато обаче котката започне да ближе и стопанина си, това може окаже притеснително за него.
Храните, които ще гарантират пухкава и гъста козина на котката виХраните, които ще гарантират пухкава и гъста козина на котката ви
05 Юни
Освен хранене и внимание котките изискват и грижа за тяхната козина. Красивото кожухче на вашият домашен любимец е гарант за неговото здраве, както и за това, че той ще получава много прегръдки.
Трябва ли котката да спи в леглото ниТрябва ли котката да спи в леглото ни
03 Юни
Много хора допускат котките си в леглото и им е приятно, когато мъркащите им любимци спят заедно с тях. Смята се, че котките лекуват от стрес и тревожни състояния и лягат върху човек, когато се опитват да го излекуват или успокоят.
Защо котката ти иска да спи в твоето леглоЗащо котката ти иска да спи в твоето легло
27 Май
Котките обичат да спят по много време. Харесва им също така да се намърдват именно в спалнята на своя човешки родител.
Как да представите децата си на новото коте?Как да представите децата си на новото коте?
17 Май
Децата ще са готови да ви обещаят всичко, само и само да им вземете малкото котенце от другата страна на решетката. След като сте се предали на цялото мрънкане и сте предприели пътуването до близкия приют, трябва да знаете, че животното е отговорност.
С какво да нахраним писаната, когато котешката храна свършиС какво да нахраним писаната, когато котешката храна свърши
13 Май
Котките са големи чревоугодници. Толкова много обичат да се гощават с вкусотии, че трудно биха простили на стопанина си, ако паничката им остане празна дълго време.
Как спят коткитеКак спят котките
11 Май
Котките са сред най-често срещаните домашни любимци. Може би предхождани от кучетата. Тези мъркащи и гальовни създания са сравнително лесни за отглеждане, тъй като не изискват от стопаните си да ги извеждат на разходка.
Котката ти те следва постоянно до банята! Ще се изненадаш каква е причинатаКотката ти те следва постоянно до банята! Ще се изненадаш каква е причината
10 Май
Тъкмо сте влезли в банята или тоалетната, готвите се да се настаните вътре и точно когато сте на път да затворите вратата, осъзнавате, че не сте сами.
Защо котката ви не мърка?Защо котката ви не мърка?
03 Май
Нима не е прекрасно да усетим и чуем събралия се в скута ни ангелски хор, каквото всъщност представлява мъркането на нашето пухкаво приятелче? За някои стопани това е най-прекрасната страна от съжителството с котка.
Осем неща, които котките обожават!Осем неща, които котките обожават!
03 Май
Осигури всичко това на твоята писана и тя ще е щастлива и гальовна.