Отглеждане на Рибки

Отглеждане на Рибки

Отглеждане на домашни аквариумни рибки и всичко, което трябва да знаете за тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои са тревопасните аквариумни рибки?Кои са тревопасните аквариумни рибки?
22 Януари
Красотата от добре аранжиран аквариум, пълни с красиви рибки е истинска радост за окото. За да цари мир в него обаче, трябва да познавате рибките си. В следващите редове ще разгледаме видовете тревопасни аквариумни рибки.
Кои човешки храни са подходящи за аквариумните рибкиКои човешки храни са подходящи за аквариумните рибки
15 Окт.
Освен класическата суха храна за рибки, тези животни можете да храните и с човешка храна. При това се оказва, че някои от най-разпространените храни, които консумираме ние, са не просто безопасни, но и много полезни за аквариумните рибки.
Съвети при отглеждане на скаларияСъвети при отглеждане на скалария
11 Септ.
Скалариите са едни от най-красивите риби, които могат да живеят в аквариума у дома. Те произхождат от Южна Америка, където населяват река Амазонка. На размери могат да достигнат 15 сантиметра.
Как се гледа златна рибка?Как се гледа златна рибка?
03 Септ.
Макар да не изпълнява желания, златната рибка е толкова красива, че ако сте почитатели на тези животинки, ще се насочите именно към нея. В случай че досега не сте си имали работа с такива, ще ви дадем няколко съвета относно това как се гледа златна рибка.
Видове рибки за вашия засаден аквариумВидове рибки за вашия засаден аквариум
20 Май
След цялата борба не бихте желали неправилния вид рибки, които ще изгризат творението ви. За да избегнете тази трагедия, заредете засадения аквариум с подходящия вид рибки.
Неподходящи съжителства на аквариумни рибкиНеподходящи съжителства на аквариумни рибки
19 Април
Колкото малки и красиви да са рибките, живеещи в аквариум и съжителстващи с хора, понякога миловидният им вид е просто мит. Вижте кои са рибките, които по-добре да не съжителстват в аквариум.
Какво да знаем за храненето на рибката?Какво да знаем за храненето на рибката?
25 Март
Правилното хранене е есенциална част от поддръжката на здравословна атмосфера в аквариума. Новопостъпилите акваристи вероятно могат да се шашнат от избора на храни за аквариумни рибки на пазара.
Десет предимства на рибките като домашни любимциДесет предимства на рибките като домашни любимци
22 Март
Учудващо е да открием, че в последни години рибките привличат все повече интерес върху себе си и държат челни места сред най-желани компанийни животни. Какви са предимствата на рибките?
Отглеждане и размножаване на рибки трихогастер в аквариумаОтглеждане и размножаване на рибки трихогастер в аквариума
20 Март
Едни от най-разпространените декоративни разновидности са рибките трихогастер.
За поведението на рибите в аквариумаЗа поведението на рибите в аквариума
13 Март
Аквариумите са една затворена жизнена система, в която един вид домашни любимци живеят заедно по волята на своя стопанин. Вижте какво трябва да наблюдавате в поведението на рибките в аквариума.