Любопитно за кучетата

Любопитно за кучетата

Любопитни фактиза различните породи кучета от цял свят.
Ако си истинска лейди, тези породи кучета са само за тебАко си истинска лейди, тези породи кучета са само за тебКучетата, подобно на хората, също се различават по темперамент и присъствие. Някои са смели, необуздани и дори леко грубовати, а други са кокетни, горди и аристократични.
Кои са най-старите породи кучетаКои са най-старите породи кучетаСпоред съвременни проучвания шаровците произлизат от вълча популация, чието опитомяване пък е стартирало преди повече от 30 000 години.
За овчарските кучета накраткоЗа овчарските кучета накраткоЗа повечето кучета единствената работа е да представляват най-добрият приятел на човека. Овчарските кучета обаче вършат някои допълнителни задачки.
Топ 5 на най-мързеливите породи кучетаТоп 5 на най-мързеливите породи кучетаПри избора на четириног другар е добре да се съобразите с темперамента на кучето. Ако сте личност, която не води активен начин на живот, значи тези 5 мързеливи породи са точно за вас.
Чаровни палета, родени след кръстоска на корги с други породиЧаровни палета, родени след кръстоска на корги с други породиВижте какви уникални кученца се раждат, след кръстоска на корги с породи като сибирско хъски, померан, далматинец.
Анатомични характеристики на кучетатаАнатомични характеристики на кучетатаПознавайки анатомичните характеристики на кучето, Вие ще успеете не само да изберете най-подходящото за Вас животно, но и ще съумеете да се грижите добре за него.
Какво трябва да знаем за немските овчаркиКакво трябва да знаем за немските овчаркиНемските овчарки се разбират чудесно с деца. Немските овчарки се разбират чудесно дори и с най-палавите и непослушни малчугани.
Породи ловни кучетаПороди ловни кучетаЛовните породи кучета представляват наистина голяма група от четириногите приятели, които се различават от останалите си събратя по своя ловен инстинкт и силно обоняние.