Вижте най-скъпите и атрактивни котки в света

1 от 5 Снимки

1. Бенгалска котка


Ако сте решили да се сдобиете с животинче от тази порода, ще трябва да разполагате със сума между 1000 и 4000 долара. Но според собствениците им сумата напълно си заслужава, защото тези животни са повече от невероятни. Бенгалските котки са кръстоска между азиатска леопардова котка и домашна котка. Те обожават да плуват и да се гушкат в своите стопани.

На планетата има стотици породи котки и всяка една от тях е очарователна по свой начин. Едни са пухкави и миловидни, други вдъхват респект и дори страхопочитание.

Има обаче такива сред тях, които се смятат за изключително редки и скъпи. Цената само на един екземпляр от дадената разновидност може да надмине тази на скъпа кола.

За да се сдобият с тях, стопаните им събират пари дълго време, но не съжаляват за това, защото смятат, че няма по-голяма гордост от това да се грижиш за подобно величествено създание.

Вижте и вие кои са кралиците в котешкия свят в галерията по-горе. Със сигурност ще останете изненадани и впечатлени от най-скъпите котки в света.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати