Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Какво се променя в поведението на бременната коткаКакво се променя в поведението на бременната коткаНа повечето притежатели на женски котки често се случва тяхната мъркаща любимка да забременее, освен ако предвидливо не са я кастрирали.
Какво се променя в поведението на котката-майкаКакво се променя в поведението на котката-майкаКолкото и да са сладки малките котенца, се постарайте да не притеснявате майката, докато ги кърми. Не я карайте и да ревнува от тях. Също така по никакъв начин не си позволявайте котката да реши, че мислите да сторите нещо лошо на децата ѝ
Норвежка Горска КоткаНорвежка Горска Котка
30 Окт.
Нина 2
Норвежка Горска котка е изключително красиво животно, което е гордост за всеки стопанин. Норвежката Горска котка е животно с масивна костна система и плътно тяло. Норвежката Горска котка има нужда от балансирана храна.
Австралийски МистАвстралийски Мист
11 Окт.
Нина 2
Австралийски Мист е красива котка, която няма как да не привлече вниманието с козината си с окраска на леопард. Австралийски Мист е спокойна котка с добър характер, която винаги иска да е близо до стопанина си.
Азиатска Златна КоткаАзиатска Златна Котка
10 Окт.
Нина 2
Азиатска Златна котка е много красив хищник, който е известен с красотата, бързината и смелостта си. Азиатска Златна котка се отглежда в зоопарковете на някои страни и е изключително популярна сред посетителите заради външния си вид.
Отглеждане на Персийска котка вкъщиОтглеждане на Персийска котка вкъщиПерсийската котка е една от най-царствените котки изобщо. Персийките са с достолепна походка и са едни от най-милите и гальовни животни, които може да отглеждате в дома си.
Американска Късокосместа КоткаАмериканска Късокосместа Котка
29 Септ.
1
Нина 2
Американска Късокосместа котка е изключително красиво животно. Американска Късокосместа котка е много привързана към семейството си. Американска Късокосместа котка лесно разбира какво е разрешено и какво не в дома, в който ще живее.
Когато котката остарееКогато котката остарееОстаряването на котката се определя от множество фактори. То не трябва да се приема като болест, въпреки че през това време по-често настъпват заболявания.
Невска Маскарадна КоткаНевска Маскарадна Котка
26 Септ.
Нина 2
Невска Маскарадна котка е много красива и затова е предпочитана за домашен любимец. Невска Маскарадна котка е с добър характер и лесно се разбира с малки деца, както и с различни видове домашни любимци.
Хранене при проблеми със ставите на коткатаХранене при проблеми със ставите на котката
24 Септ.
Марина
Появата на ставни заболявания при котките може да се дължи на генетична предразположеност, на наранявания и травми поради затлъстяване или акромегалия.