Котки

Котки

Потопи се в света на котките с Miau.bg. Тук ще намериш всичко необходимо за твоята любима котка. От А до Я за котките.
Любопитни факти за котката МанулЛюбопитни факти за котката МанулМанулът е малка дива котка, известна със своя необичаен и възхитителен външен вид: сплескано и закръглено лице, набито тяло и пухкава козина.
Как да отучим котката да пикае, където ѝ паднеКак да отучим котката да пикае, където ѝ паднеИмате голям проблем – вашата котка, която е вече обучена за котешката тоалетна, внезапно започва да пикае където ѝ падне. Вие, разбира се, сте на края на търпението си.
Ядат ли котките сладко?Ядат ли котките сладко?Ако и вие обичате котката си и да искате да я поглезите с нещо за хапване, не ѝ давайте сладкиши. Въпреки че пухкавият ви приятел може да хапне кроасан, малко кекс или вафла, няма да усети вкуса на сладкото
Как протича разгонването при коткитеКак протича разгонването при котките
01 Февр.
Взимате си коте - женско, защото не искате да ароматизира жилището Ви, маркирайки територията си. Или просто защото така. Взимате го, но само няколко месеца настъпва първото му разгонване. Как протича разгонването при котките?
Симптоми на стрес при коткитеСимптоми на стрес при коткитеСтресът може да накара всеки човек да се побърка и дори да се разболее. Това може да важи с пълна сила и за нашите котки. Симптоми на стрес при котките.
Диария при котките – причини и лечениеДиария при котките – причини и лечениеОт най-често срещаните здравословни проблеми при котките са стомашно-чревните нарушения и диарията. Диария при котките – причини и лечение.
Грижа за очите на коткатаГрижа за очите на коткатаКотешките очи са също толкова деликатна зона от тялото, колко и човешките. И котето може да страда от същите очни болести. Какво включва грижата за очите на котката.
Как да отучим котката да си точи ноктите, където не трябваКак да отучим котката да си точи ноктите, където не трябваКак да отучим котката да си точи ноктите, където не трябва? Вижте как да сложите край на спасите любимите си мебели от острите котешки нокти.
Грижа за котката след кастрацияГрижа за котката след кастрацияПовечето ветеринари съветват собствениците на котки или котараци да ги кастрират, когато те навършат 4-6 месечна възраст. Каква е правилната грижа за котката след кастрация?
Хранене при отбиване на малките котенцаХранене при отбиване на малките котенцаМалките котенца имат нужда от специални грижи и храни. Вижте в какво се състои правилното хранене при отбиване на малките котенца.