Маймуни сервират бира в бар в Япония

Най-новата екстра, която привлича клиенти в бар Каябуки, са маймуните, които сервират бира. Заведението се намира в град Уцуномия, Япония, и вече се радва на сериозен брой почитатели.

Новите сервитьори в бар Каябуки станаха известни след видеоклип, споделен в мрежата. На него 17-годишният макак Фуку-чан слага салфетки на масите и сервира бира на посетителите.

Собственикът на заведението Каору Оцука купува първата си домашна маймуна Акчан преди година. Той я взима със себе си на работа и скоро забелязал, че приматът започва да имитира действията му. Акчан бързо се научил да връчва салфетки на посетителите. Скоро Каору си взима още една маймуна - Фуку-чан, която скоростно се научила да му подражава в сервитьорската професия.

Освен първите две маймуни на собственика в бара има още няколко маймунчета. Те все още не са вещи в келнерския занаят, но пък позират за снимки с клиентите.

Животинките са се превърнали в част от семейството на Оцука. Той не ги експлоатира, дори напротив – гушка ги и ги гали при всяка възможност. Косматите приятели дори спят в леглото му.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати