Американка се появи на бала си с дакела си

Бренда и Саша
Снимка: boredpanda
Бренда и Саша
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

18-годишна ученичка от САЩ шашна съучениците си, появявайки се на завършването си със своят дакел. Красивата Бренда и нейната 7-годишна четиринога приятелка Саша се превърнаха в кралиците на бала, след като дефилираха пред всички с еднакви черни тоалети, изпъстрени с жълти рози.

Саша и аз сме неразделни. Взимам я с мен навсякъде, където е позволено да стъпват кучета. Затова не се поколебах да отида на бала си с нея, разказва Бренда.

Двете госпожици несъмнено бяха най-голямата сензация не само на самия бал, но и в интернет. След като техни снимки се появиха в социалните мрежи, те бързо придобиха популярност.

Любопитно обаче е, че това не е първият случай, в който абитуриент избира да пристигне на бала си с домашен любимец. Припомняме, че миналата година чаровникът Сам Стайнгард от Вашингтон също събра погледите на завършването си, гушкайки котка, облечена в официална рокля. Тогава той призна, че е избрал за дама своята писана, тъй като така и не намерил момиче, което да го придружи на празника.

Ако и вие желаете дакелче, не се колебайте да разгледате нашите оферти за дакели.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати