Хъскита спасиха коте и го осиновиха

Хъски

Кучетата и котките винаги са се смятали за заклети врагове и много собственици на домашни любимци със сигурност ще подкрепят твърдението с примери.

Три благородни хъскитa обаче напълно разчупиха стерeотипите, извършвайки истинско чудо. Палетата спасиха от сигурна смърт бедстващо котенце и дори го осиновиха, съобщава AdMeRu.

Говори се, че котките имат по девет живота. Но ако това в действителност е така, определено малката Рози в момента живее втория от тях. Пухкавата красавица била на косъм от смъртта, когато е открита случайно от три хъскита.

Рози успява да оцелее благодарение на едно от тях - Лило, което приема бебето за своя рожба и започва съвсем майчински да се грижи за него. Така малката Рози се връща към живота и вече се радва на голямо ново семейство.

Благодарение на грижите и вниманието Рози укрепва и само след седмица вече е стъпила на крака и очевидно мисли единствено за игри с новите си приятели.

Снимки на котето в социалните мрежи показват, че то е в отлично здраве и надали някой би предположил, че неотдавна се е борило за живота си.

Изображенията разказват как преминава живота на Рози и нейните приятели. Те не само се гушкат постоянно, но и си играят. Освен това се разхождат заедно, ходят на пазар и гледат телевизия.

Но снимките, които за нула време станаха голям хит, показват и още нещо много важно - а именно, че за приятелството и чистата обич няма граници.

Рейтинг

5 1
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати