Дете уби отровна змия, като я захапа

Отровна змия

17-месечно дете е намерено с отровна змия в устата си. Оказало се, че то я е захапало, преди тя да успее да стори същото с него.

В град Мостардас, щат Рио Гранде да Сул, Бразилия малкият Лоренцо си играел в двора на къщата на родителите си. Семейството живее в градската зона, където рядко се виждат змии.

Към малкото дете бавно се приближила змия жарарака. Този вид е особено отровен дори за възрастен човек, а за дете фаталният край е напълно сигурен.

Змията атакува малчугана, но той си мисли, че това е една от неговите играчки, хванал я и я захапал. Тъй като влечугото мърдало, детето стискало здраво, докато в крайна сметката змията издъхнала.

Майката на момчета разказва как слушала Лоренцо по бебефона, но той станал прекалено тих. Когато отишла да провери какво става, заварва малчугана целия в кръв и със змия в устата.

Тя разказва как той отказвал да я пусне, като смятал, че е една от неговите играчки. Дошъл и бащата, като с общи усилия двамата успели да принудят детето да си отвори устата.

Лоренцо веднага бил откаран в болница, тъй като родителите му смятали, че жарараката го е ухапала. Прегледът обаче опровергал притесненията им.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
МГ
МГ
08.04.2016 16:45
Милото детенце!
6
16