Miau.bg»Статии»Кучета»Любопитно за кучетата»Какво издава името на домашния ти любимец?

Какво издава името на домашния ти любимец?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k46
Какво издава името на домашния ти любимец?
Снимка: 5688709/pixabay.com

Важен момент от вземането на нов домашен любимец е изборът на име за питомеца. Ако минавате покрай кучешката градинка в парка, се заслушате в подвикванията на стопаните, ще чуете много забавни и интересни имена. Наистина въображението на хората ражда какви ли не чудати названия. Какво издава името на домашния им любимец?

Домашен любимец с човешко име

Ако сте подбрали за своето питомче име на човек, това може да показва, че въпросната персона ви е впечатлила с нещо. От друга страна, изборът на човешко име за вашия домашен любимец, разкрива, че вие го приемате за част от вашето семейство. По всяка вероятност вие се отнасяте към него като към най-добър приятел. Гушкате му и му говорите. Подбирате му специална храна. Доверявате му тайни и избирате внимателно подаръци. Стопаните на тези питомци са деликатни и грижовни хора, които обичат да помагат и да се раздават.

Питомец с име на герой

Без значение дали става въпрос за име на измислен герой или впечатляваща историческа личност, ако сте избрали такова название на своя приятел, то сте добре осведомен човек, който обича всичко да е под контрол. Отличавате се със силен характер и дисциплина. Знаете какво искате и как да го постигнете. Чертаете смели планове и ги следвате.

Питомец с име на храна

Какво издава името на домашния ти любимец?

Вероятно сте чували много кучета или котки да носят имена като Бишкотко, Куки, Бисквитка или Кейк. Какво разкрива това име на домашния любимец? Стопанинът му е забавен човек, който умее да се наслаждава на живота и държи да доставя доставя удоволствие и на кучето си. Неговият домашен приятел е истински галеник на съдбата.

Питомец с оригинално име

Ако вие сами сте си измислили името на своя домашен любимец, без да се повлиявате от хора, животни или храна, то сте индивидуалист с голямо въображение и уникален стил. Обичате да се отличавате от тълпата и не се повлиявате от чуждото мнение. Такъв е вашият домашен любимец, който винаги привлича вниманието.

А как се казва вашият домашен любимец? Ако все още търсите подходящо название, разгледайте:

- Имена за кучета;

- Магически имена за котки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest