Папагали

Папагали

Породи, болести, здраве и съвети за папагали . Отглеждане и хранене на папагали. Всичко за папалите на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни съвети при отглеждане на папагалВажни съвети при отглеждане на папагал
27 Март
Папагалите са очарователни домашни любимци, които определено могат да изпълнят живота ни с красота, разнообразие, шум и смях. Вижте някои важни съвети при отглеждането на папагал.
Екзотични птици у дома - нещата, които трябва да знаетеЕкзотични птици у дома - нещата, които трябва да знаете
12 Март
Екзотичните животни се отглеждат по-трудно като домашни любимци, тъй като трябва да се съблюдават много изисквания, да се пригодят условия. При птиците тези изисквания са по-семпли, тъй като болшинството от тях са с малки размери и живеят в клетки.
Пет любопитни факта за корелатаПет любопитни факта за корелата
19 Дек.
Корелите са феноменални птици и може би представляват най-популярната птица сред ветеринарните специалисти. Вижте пет любопитни факта за корелата.
От какви играчки се нуждае птицата ви?От какви играчки се нуждае птицата ви?
11 Дек.
Птиците не са като кучетата и котките, но също имат нужда от играчки, за да се чувстват комфортно в дома ви. Ето от какви играчки се нуждае птицата ви.
Обучение на птицатаОбучение на птицата
12 Юли
Да научите птичката си на номера – да стои кацнала на ръката ви или да говори, е отплащащо се начинание както за собственика, така и за пернатия му другар.
Най-оригиналните имена за папагалиНай-оригиналните имена за папагали
10 Юни
Как да кръстим птичето? Това е въпросът, който обикновено си задаваме, когато най-после сме събрали куража да поканим у дома папагалче.
Кои растения са токсични за птиците?Кои растения са токсични за птиците?
28 Април
Вероятно в дома ви присъства изобилие от най-различни растителни видове, кое от кое по-красиво. Когато обаче решите да притежавате птица у дома си, трябва да съобразите кои често срещани в къщите ни растения предизвикват интоксикация у пернатото животно и
Папагалите могат да побеснеят, ако ги пренебрегватеПапагалите могат да побеснеят, ако ги пренебрегвате
03 Март
Папагалите са сред най-високоинтелигентните същества на планетата. Те могат да са най-добрия домашен любимец, стига да се отнасяте с тях правилно. Само голямото желание да имате екзотична птица не стига, за да се справите с отглеждането ѝ.