Хората, които изоставиха този сладък померан, вероятно вече съжаляват

Хората, които изоставиха този сладък померан, вероятно вече съжаляват
Снимка: boredpanda.com

Казват, че кучето е най-добрият приятел на човек, но не всички собственици се отнасят добре към своите домашни любимци. Сладкият померан, който може да видите в нашата галерия, е бил изоставен от хора, които са решили, че вече не им трябва куче.

Животните обаче не са предмети, които могат да бъдат изхвърлени на улицата, когато станат ненужни. Старите собственици на Бертрам обаче решили да се отърват от него.

Кучето е било спасено от улицата и преместено в приют в Ню Йорк. Там за първи път го е видяла и настоящата му стопанка – художничката Кати Грейсън.

Тя не можела да повярва, че някой е способен да остави толкова сладко кученце на улицата и го прибрала у дома.

Бертран се оказал доста фотогеничен и артистичен пред камера, заради което Кати решила да му направи профил в Инстаграм. Померанът бързо е спечелил любовта на хората и днес профилът му е един от най-следените в социалната мрежа.

Това донесло на собственичката му приходи от реклами и многобройни подаръци. Но с профила на Бертрам художничката иска да привлече вниманието върху един основен проблем.

Приютите за животни са тъжно място, понеже много хора не преженяват възможностите си, когато взаимат животно у дома, а след това набързо се отървават от него. Това не бива повече да се случва, казва Кати.

Ако и вие желаете да се грижите за померанче, разгледайте тези обяви за померан.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати