Котето Клео си има най-грижовните и готини охранители (СНИМКИ)

Котето Клео си има най-грижовните и готини охранители (СНИМКИ)
Снимка: imgur/twodogsandakitty
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Котките и кучетата са известни с лютата си вражда, но всяко правило си има своето изключение. Това го доказаха и две големи кучета, които се влюбиха в малко котенце и решиха, че задължително трябва да спечелят приятелството му. Вижте тяхната мила история.

Когато котето Клео пристига в дома на своите стопани, за него всичко е ново. Непознати са и двете палета, които го посрещат. Шаровците, които са от породите Голдън ретривър и Лабрадор, обаче веднага проявяват интерес към мъничето и се отнасят покровителски с него.

И макар в началото Клео да е объркана и изплашена, тя бързо усеща, че може да се довери на своите лаещи братя. В крайна сметка започва да се разбира с тях и днес пухкавото трио е неразделно.

Сега, месеци по-късно, Клео е царицата на дома, а двете кучета се изживяват като нейни верни охранители. Те я следват навсякъде и не я оставят дори да спи сама.

Снимки на тяхното красиво приятелство пък можете да намерите в галерията ни. Ще се умилите, когато видите колко безрезервна и чиста е обичта между животните.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати