miau.bg»Статии»Живини»Това коте се върна при стопанката си с влак

Това коте се върна при стопанката си с влак

Котето Ноазет

Изгубено френско коте се върна при стопанката си с влак. Пухкавата Ноазет ще разтопи сърцата ви.

Всичко започва в северозападния департамент Сарт, Франция. Малко преди да влакът да потегли към Ман, пътниците забелязват коте във влака. След като не успели да го прогонят, кондукторът Гийом Шуека се опитал да го отнесе по-далече от гарата. Връщайки се към влака обаче той установил, че котката го следва по петите. Така мъжът решава все пак да качи пътника без билет.

Кондукторът публикувал снимки на котката в Туитър. Той описва как животинката се качила на гара Вуавр и преминала стаж при машиниста. Публикувана е снимка на животното в купето на вагона с молба някой да я познае или осинови.

На гара Ман котето е предадено на служители на националната железопътна компания SNCF. Там се отнасят с животинката като с принцеса. Само няколко часа след като обявата е пусната, потребител забелязва прилика между снимката на котката от влака и тези на изгубена котка от преди няколко дни, публикувани във Фейсбук.

Така собственичката на котето била открита. Жената веднага отишла на гарата, за да си прибере Ноазет. Тя искрено благодари на кондуктора, решил да качи котето на влака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати